Sari la conținut

10 alimente care vor ajuta la oprirea îmbătrânirii. Uită de riduri o dată pentru totdeauna!

  Mai devreme sau mai târziu, toate femeile încep o luptă dură cu ridurile. Acestea pot fi tot felul de produse anti-îmbătrânire sau proceduri în saloanele de înfrumusețare, dar nu trebuie să începeți cu pielea, ci cu ceea ce mâncați.

  ” retetenaturiste.eu !” a pregătit pentru tine o listă de produse care vă vor ajuta să preveniți apariția ridurilor sau să le reduceți în mod semnificativ. Aceste 10 alimente conțin cantități uriașe de antioxidanți și alte substanțe utile care împiedică îmbătrânirea.

  10 produse anti-rid

  Cireșe, rodii și afine
  Surse de antioxidanți care protejează colagenul de la distrugere. Vitamina C, care face parte din aceste produse, ajută pielea să rămână tânără.

  Ceai verde
  O altă sursă de antioxidanți care ajută la regenerarea celulelor pielii și menține sănătatea lor în mod corespunzător.

  Morcovi, piersici și caise
  Este o sursă de retinol care ajută la repararea celulelor epiteliale ale pielii. De asemenea, aceste produse includ beta-caroten.

  Roșii
  Este o sursă bună de licopen, un alt antioxidant. Reduce deteriorarea pielii de la razele UV la 30 %.

  Măsline și ulei de măsline
  Acestea conțin antioxidanți și vitamina E care luptă împotriva radicalilor liberi și împiedică deshidratarea celulelor pielii.

  Iaurt și kefir
  Eficiente în combatere pentru roșeață și iritarea pielii. Aceste alimente sunt bogate în probiotice. Iar studiile arată că probioticele au capacitatea de a reduce inflamația și stresul oxidativ care cauzează probleme ale pielii, cum ar fi acneea, dermatita atopică, psoriazisul și rosaceea.

  Nuci
  Nucile sunt foarte utile pentru pielea ta. Acestea conțin vitamina E, care hidratează pielea și previne inflamația, care poate ajuta la tratarea psoriazisului, eczemelor și acneei.

  Avocado
  Sursa de vitamina E, care este foarte util pentru piele. Avocado are, de asemenea, un conținut ridicat de glutation, o substanță care împiedică îmbătrânirea, curăță ficatul și pielea și chiar ajută la tratarea cancerului.

  Pește
  O sursă de acizi grași omega-3, care sunt benefice pentru inimă și piele. Grăsimile sănătoase hidratează pielea din interior și din exterior pentru ao proteja de uscare.

  Miere
  Mierea de flori nu este numai bogată în antioxidanți, ci este, de asemenea, considerată un agent anti-virus și antiinflamator pentru piele.

  Începe un război cu riduri! Includeți aceste produse – efectul lor terapeutic va fi mult mai mare decât unele supercreme care fac publicitate la televizor.

  Lasă un răspuns