Sari la conținut

3 Moduri Naturale Care Pot Ajuta la Reducerea și Eliminarea Părului Nedorit al Corpului

  Lupta împotriva părului nedorit pe corpurile noastre este o luptă fiecare femeie modernă trece prin. Desigur, există modalități care te pot ajuta să scapi de ea o dată pentru totdeauna, dar ele sunt foarte scumpe. Nu toată lumea își poate permite. Astfel, de obicei femeile se bărbieresc, cu toate acestea este o soluție scurtă durată. Diferite tipuri de rețete pot ajuta la această problemă.

  3 rețete pentru a Reduce și elimina părul nedorit al corpului

  1. Pastă de ou și amidon de porumb
   Aceasta reteta necesita un albuș de ou, 1/2 lingura de amidon de porumb si 1 lingura de zahar. Se amestecă și se lasă amestecul pe timp de 25 de minute. Apoi rupe dintr-o singură mișcare pentru a elimina părul inutil.
  2. Zahăr, lămâie și miere
   Această metodă ar putea implica unele dureri. Cu toate acestea, pielea ta va fi fără păr și netedă. Trebuie să amesteci aceleași cantități de zahăr, miere și suc de lămâie și apoi să le încălzești până se topește zahărul. Dacă observați amestecul fiind prea subțire, ar trebui să adăugați un pic de amidon de porumb. Pe de altă parte, dacă este prea gros, folosiți mai multă apă. Când amestecul se răcește un pic, ar trebui să se aplice în zonele afectate. Apoi, pune o cârpă și rupe repede!
  3. Turmeric și pastă de apă de trandafiri
   E cea mai ușoară rețetă. Se amestecă doar 2 lingurițe de pulbere turmeric cu apă de trandafiri. Când se face pasta, aplicați pe zonă și așteptați să se usuce. Apoi se clătește cu apă caldă. Repetați această procedură o dată pe săptămână și așteptați rezultate uimitoare.

  Poftim. Dacă ați căutat modalități ușoare, ieftine și alternative de a îndepărta părul nedorit, ar trebui să încercați cu siguranță unele dintre acestea.

  Lasă un răspuns