Sari la conținut

8 UTILIZĂRI ALE ASPIRINEI CARE VOR INTERESA MULTE FEMEI

  Aspirina este una dintre cele mai cunoscute medicamente. Dar cu siguranță veți fi surprinși de această gamă variată de aplicații.

  Mușcături de insecte

  Zdrobiți 1 comprimat și dizolvați într-o cantitate mică de apă. Aplicați produsul rezultat în locul mușcăturii – o să simțiți imediat o ușurare.

  Matreata

  Zdrobiți 2 comprimate în pulbere și adăugați la șampon. Un astfel de supliment este foarte util în lupta împotriva mătreții.

  Coșuri

  Datorită conținutului de acid salicilic, aspirina tratează eficient pielea problematică. Zdrobiți 1 comprimat și picurați câteva picături de apă curată pe pulbere. Înainte de a merge la culcare, aplicați terciul rezultat punctual în locurile de inflamație. Dimineața, spălați cu apă rece. Repetați în fiecare zi înainte de a vă culca. Dacă în afară de coșuri pe piele există iritații, această metodă nu este potrivită pentru tine!

  Pete de transpirație pe haine

  2 comprimate zdrobite se amestecă cu o jumătate de cană de apă caldă. Aplicați amestecul pe pete și lăsați-l să se înmoaie pe noapte. Dimineața, spălați lucrurile în mod obișnuit. Nu va rămâne nici o urmă de pete.

  Calusuri pe picioare

  Calusurile, rugozitatea, peelingul sunt o problemă neplăcută, cu care este foarte dificil. Salvarea este: zdrobiți 7 comprimate de aspirină și adăugați o jumătate de linguriță de suc de lămâie. Dacă doriți, puteți picura și puțină apă. Frecați pasta de picioare și le înfășurați cu un prosop cald și deasupra cu polietilenă. După 10 minute, masați picioarele cu piatră ponce. Repetați procedura în fiecare zi până când calusurile dispar complet.

  Masca faciala

  O modalitate buna de a curata si vindeca pielea. Pulbere de 5 comprimate se toarnă în 2 lingurițe de iaurt natural. Masca rezultată se aplică pe față și se lasă timp de 20 de minute. Apoi clătiți bine cu apă și hidratați cu cremă.

  Îndepărtează spuma de săpun

  Zona din jurul băii sau chiuvetei noastre colectează adesea spumă de săpun. Ceea ce nu arată bine și este greu de eliminat.
  Aspirina ne poate ajuta cu asta! Zdrobiți 5 comprimate de aspirină și amestecați-le cu un detergent lichid. Pulverizați pe zona pe care doriți să o curățați. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute. După aceea, ștergeți cu o cârpă umedă.

  Flori vii

  Pentru ca florile să stea intr-o vază mai mult timp vii, adăugați 1 comprimat de aspirină zdrobit în apă. Veți observa cu siguranță diferența!