Sari la conținut

Aspirină si lămâie: scapă de ciuperci si bătături la picioare!

  În fiecare zi, picioarele noastre se confruntă cu o mulțime de stres: mersul pe jos, exercițiile fizice, pantofi inconfortabili. Toate acestea afectează negativ starea pielii picioarelor. Prin urmare, pot apărea bataturi si fisuri sau chiar infecții. Cu toate acestea, există un remediu eficient pentru ciuperci și calusuri pe picioare care este disponibil pentru fiecare persoană.

  Cum să scapi de ciuperci și calusuri pe picioare: un remediu simplu

  Aspirina este un analgezic care este adesea folosit pentru a ușura durerile de cap sau pentru a reduce temperatura corpului.

  Cu toate acestea, are și alte proprietăți care pot fi utilizate în scopuri cosmetice. Aspirina face față în mod eficient acneei, reduce pigmentarea pe piele și elimină murdăria de pe suprafața sa.

  În plus, compoziția acestor tablete este foarte eficientă în lupta împotriva ciupercii pielii picioarelor și unghiilor. Aspirina împiedică răspândirea ciupercii și reduce mâncărimea care provoacă bacteriile.

  Include antiinflamatoare și calmante. Ele ajută la reducerea tensiunii și durerii piciorului, mai ales după o zi lungă de lucru și o activitate fizică sporită.

  Cum să gătești un remediu pentru îngrijirea pielii picioarelor?

  Ați observat că pielea picioarelor a devenit aspră, acoperită cu fisuri sau au apărut alte „imperfecțiuni”pe ea? Încercați un remediu pentru ciuperci și calusuri pe bază de aspirină și suc de lămâie. Aceasta va ajuta la îmbunătățirea stării picioarelor în cel mai scurt timp.

  Cu utilizarea regulată a acesteia, răspândirea ciupercilor și a bacteriilor scade. De asemenea, utilizarea acestui remediu va normaliza nivelul pH-ului pielii picioarelor și nu va permite apariția mirosului neplăcut.

  Ingrediente:

  5 comprimate de aspirină
  suc de 1 lămâie

  Metoda de preparare:

  Se face aspirina în pulbere.
  Puneți pulberea într-un recipient și adăugați suc de lămâie acolo.
  Se amestecă bine ingredientele până se formează o pastă groasă și uniformă.
  Dacă este prea uscată, adăugați mai mult suc de lămâie sau o lingură de apă.

  Metoda de aplicare:

  Spălați-vă bine picioarele și uscațile cu un prosop.
  Aplicați un strat subțire de amestec pe zonele afectate de ciuperci și calusuri ale pielii.
  Lăsați pentru timp de 20-30 de minute și clătiți cu multă apă caldă.
  După aceea, frecați picioarele cu piatră pentru a îndepărta celulele moarte de pe suprafața pielii.
  Clătiți din nou cu apă caldă și uscați picioarele cu un prosop.
  Pentru rezultate bune, repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână.
  Nu uitați să utilizați un hidratant.

  Postat : retetenaturiste.net
  Pentru susținerea proiectului nostru dați share la acest articol, abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns