Sari la conținut

( Propolis ) Dacă aveți probleme dentare, probleme respiratorii, amigdalită sau herpes, trebuie să citiți acest remediu simplu!

  Lumea cunoaște foarte puține despre propolis. Propolisul, este un produs de albini pentru a-și face stupii mai stabili și mai protejați de mirosuri și boli, propolisul a fost chiar folosit de egipteni pentru îmbălsămarea mumiilor!

  Propolisul este compus din rășini lemnoase, uleiuri esențiale, polen, ceară, și saliva de albine. Este plin de nutrienți, vitamine, aminoacizi și zahăr natural.

  Medicina tradițională folosește propolisul ca antiinflamator, antibiotic, antidepresiv, antioxidant. Propolisul ajută la întărirea sistemului imunitar, precum și a proceselor de vindecare. De aceea, oamenii îl folosesc împotriva bronșitei, faringitei, bolilor urechii și amigdalitei și chiar și în cazul herpesului sau gripei. De asemenea, poate ajuta la probleme dentare, probleme digestive și infecții ginecologice.

  În scopuri medicinale, oamenii folosesc de obicei propolis soluție de 10% pe care puteți cumpăra de la farmacie. Dar o puteți face și singuri.

  Iată câteva rețete
  Pentru sinuzită, amigdalită și alte probleme ale urechii, precum și probleme dentare, amestecați propolisul într-un raport de 1:10 cu sare. Se amestecă cu apă și se apoi se clătește cu aceasta soluție locul acfectat sau se umezește un tampon de bumbac și apoi se aplică pe partea afectată a corpului. Pentru infecțiile urechii copiilor, diluați soluția 1:1 cu apă caldă.

  Puteți trata bolile respiratorii prin amestecarea unei picături de propolis cu o linguriță de sare, dizolvându-l în apă, turnând combinația într-un inhalator și respirându-l.

  Pentru sistemul imunitar, dizolvați de la 15 până la 20 de picături în 1/3 cană de lapte sau apă și beți cu jumătate de oră înainte de mese.

  Dacă suferiți de o boală de stomac sau de alte probleme digestive, beți 15 până la 20 de picături de propolis într-un amestec de 1/3 cană de apă caldă, precum și o jumătate de oră înainte de mese.

  Pentru herpes, tăieturi, infecții fungice sau alte afecțiuni ale pielii, puteți turna câteva picături de soluție propolis pe un tampon de bumbac și aplicați-l în zonele afectate.

  Înainte de a folosi propolis, trebuie să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră pentru a verifica dacă tratamentul este necesar.

  Lasă un răspuns