Sari la conținut

Faceți această mască o dată pe săptămână și pielea dvs. va arăta cu 10 ani mai tânără, fără pete de vârstă și riduri!

  Vă oferim câteva măști de casă care sunt foarte eficiente în combaterea ridurilor și a petelor de vârstă.

  Le-au încercat deja mai mult de o generație de femei și acționează mult mai bine și mai eficient decât majoritatea cremelor vândute pe piață.

  Toate măștile pe care le oferim astăzi se bazează pe ouă.

  Oul este bogat în vitamine și minerale, care sunt excelente pentru eliminarea ridurilor, a petelor, a punctelor negre și chiar a cicatricilor.

  Masca nr. 1
  Dacă doriți să scăpați de riduri și să aveți tonul perfect al pielii, atunci această mască vă va ajuta.

  Bateți albușul 1 ou alb până la spumă și adăugați 1 linguriță de făină în ea. Puteți folosi fulgi de ovăz, semințe de in, susan, grâu, orez sau mazăre (făina poate fi ușor gătită prin măcinare cu o mașină de cafea sau un blender) puteți utiliza, de asemenea, amidon de porumb sau cartofi. Se amestecă bine și se aplică pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului.

  Clătiți cu apă caldă. Este recomandabil să aplicați o dată pe săptămână. Veți observa rezultatele după prima dată.

  Masca nr.2
  Dacă aveți cercuri întunecate și pungi sub ochi și doriți să scăpați de ele, atunci această mască va fi o soluție excelentă. Luați 1 gălbenuș de ou, adăugați 1 linguriță de miere naturală și ½ linguriță de ulei de migdale sau de măsline sau de nucă de cocos, amestecați până se înmoaie.

  Aplicați pe pielea curată din jurul ochilor, feței, gâtului și decolteului. Lăsați să acționeze timp de 25-30 de minute. Apoi clătiți cu apă.

  Masca nr. 3
  Dacă doriți să scăpați de pete de vârstă, atunci vă recomandăm această mască super eficientă. Se amestecă gălbenușul de ou cu 1 linguriță de ulei de măsline și ½ linguriță de suc de lămâie proaspăt stors.

  După aceea, aplicați pe pielea curată a feței, gâtului, decolteului și mâinilor și lăsați-o timp de 20 de minute.

  Apoi, pur și simplu clătiți masca cu multă apă. Apoi, pe pielea umedă, aplicați puțin ulei de nucă de cocos.

  Masca nr. 4
  Ea hrănește perfect, luminează și netezește ridurile. Bateți albușul de ou în spumă și adăugați 1 linguriță de măr sau cartofi frecați. Se amestecă bine și se aplică pe pielea curată timp de 20 de minute. Clătiți cu apă rece, apoi aplicați o cantitate mică de ulei de migdale pe pielea umedă.

  Lasă un răspuns