Sari la conținut

Lampă de sare – Beneficii, lămpile de sare ajută oamenii cu anxietate. Iată cum

  Dacă nu ați folosit niciodată o lampă de sare Himalaya, nu aveți nicio idee despre ce vă lipsește. Într-o lume atât de stresantă și complicată, deținerea acestui element natural are un impact semnificativ asupra societății.

  Tot ceea ce ne înconjoară emite ioni, atât pozitivi, cât și negativi. Ați observat vreodată cum petrecerea timpului în aer liber stimulează energia și te face să te simți mai tânăr? Motivul pentru aceasta este faptul că nu există ioni pozitivi, care sunt eliberați de dispozitive precum laptop-uri, televizoare și telefoane mobile. Acești ioni provoacă diverse dezechilibre în sistem, iar concentrațiile excesive pot duce la anxietate.

  Acestea sunt câteva din beneficiile lămpii de sare :

  1. Se luptă cu ionii pozitivi
   Lampa de sare Himalaya eliberează cantități mari de ioni negativi, care ajută la lupta împotriva atacului continuu al ionilor pozitivi din jurul nostru. Cu cât lampa este mai mare, cu atât mai mulți ioni pozitivi se eliberează. Prin urmare, ar trebui să alegeți fie una mare, fie câteva mici, plasate uniform în jurul casei.
  2. Oferă energie
   Ionii negativi ai lămpii îmbunătățesc fluxul de oxigen către creier, ceea ce sporește nivelul de energie, luptă împotriva letargiei și te face mai receptiv la împrejurimile tale. Ați observat vreodată cum petrecerea timpului la plajă sau camping se simte energizant? Nu este de mirare că aceste activități dau vigoare, deoarece ne expun la o cantitate crescută de ioni negativi, cum ar fi cei emiși de lampa de sare din Himalaya.
  3. Ajută să dormi
   Dormitorul este cel mai bun loc pentru a păstra o lampă de sare Himalaya. Gama largă de beneficii pentru sănătate vă va ajuta să dormiți mai bine și să vă treziți sănătoși, energizați și întineriți. Pe de altă parte, expunerea constantă la ioni negativi te face lent și letargic. Pentru a îmbunătăți calitatea somnului, păstrați una sau două lămpi în jurul dormitorului.
  4. Purifică aerul
   În plus față de curățarea aerului pentru ioni pozitivi, cei negativi anulează și undele radioactive eliberate de dispozitivele electrice, care, la rândul lor, protejează de substanțele chimice toxice și de tot felul de bacterii care plutesc în jur.

  Ca lampa în sine se încălzește de la căldura induse de bec interior, moleculele de apă obținută din mediu se evaporă înapoi în aer, în timp ce particulele de fum, polen sau praf rămân în sare.

  1. Luptă împotriva bolilor
   Oceanul de radiații electromagnetice, cunoscut și sub numele de „smog electric” provine de la dispozitive precum computer, telefon mobil, tabletă, televizor, stereo etc. Această radiație este cunoscută pentru a provoca cancer, provoca oboseală cronică, reduce răspunsul imun al organismului și crește nivelul de stres.

  Prin emiterea de ioni negativi, lampa Himalaya neutralizeaza radiațiile electromagnetice, astfel ajută la scăderea tensiunii arteriale, reduce riscul de infarct miocardic și accidente vasculare cerebrale, și lupta împotriva bolilor.

  1. Te face mai sănătos
   Sarea de Himalaya este ambalată cu 84 minerale necesare organismului. Cu un astfel de profil nutrițional excepțional, ajută la echilibrarea conținutului de apă în organism, la reglarea nivelului pH-ului și chiar la întărirea oaselor.

  Dacă vă place acest articol, distribuiți-l cu cei dragi și cu prietenii.