Sari la conținut

Produse care ard Grăsimi

  Acest lucru poate suna paradoxal, dar dacă doriți să pierdeți în greutate, atunci ar trebui să mâncați. În mod natural, nu există astfel de alimente magice care să topească imediat grăsimea de pe șolduri, totuși, următoarele 10 alimente vă vor accelera metabolismul.

  Cafea


  Cercetările au arătat că cofeina conținută întro ceașcă de cafea de dimineață ne ajută să facem antrenamente mai intense care ajută la combaterea excesului de calorii și a excesului de kilograme. Bogat în antioxidanți, cafeaua reduce riscul de Parkinson, diabet și anumite tipuri de cancer.

  Ouă

  Ouăle sunt foarte bogate în substanțe nutritive, vitamine B și C. în Plus, oamenii care consuma la micul dejun oua, pierd de două ori mai mult în greutate și își reîncarcă energia pentru întreaga zi, comparativ cu cei care preferă să mănânce chifle.

  Nuci

  Deoarece conțin cantități mari de proteine, acizi omega-3 și grăsimi mono, nucile te fac saturat pentru o perioadă mai lungă de timp decât gustările convenționale, care nu sunt atât de bogate în proteine și grăsimi „bune”.

  Grapefruit

  Nu ar trebui să faceți din grapefruit baza pentru dieta dvs. (deși nu veți putea trăi pe un singur grapefruit). Cu toate acestea, amintiți-vă că persoanele obeze care au consumat jumătate de grapefruit sau au băut un pahar de suc de grapefruit zilnic (ca parte a unei alimentații sănătoase) au pierdut o medie de 1,5 kilograme în 12 săptămâni.

  Ceai verde

  Consumul de ceai verde îmbunătățește metabolismul și ajută la scăderea în greutate.

  Ardei iute

  Acesta conține substanța capsaicin, care acționează într-un mod care crește metabolismul și oferă un mic ajutor în arderea caloriilor.

  Mere

  Obiceiul de a „mânca un măr în fiecare zi” poate face mult mai mult decât să-l țină pe doctor la distanță, inclusiv să reducă numerele de pe cântare. Consumul de mere după fiecare masă poate restabili nivelul necesar de zahăr din sânge, stabilizând astfel nivelul hormonilor care afectează apetitul și saturația.

  Avocado

  Într-adevăr, ele conțin suficiente calorii și grăsimi, dar sunt un tip bun de grăsimi, astfel încât avocado promovează saturația rapidă și ajută la prevenirea bolilor. Faceți-vă un sandwich cu două felii de avocado ca o gustare.

  Fulgi de ovăz

  Bogate în fibre, fulgii de ovăz se digeră încet, menținându-vă sătul până la următoarea masă.

  Lasă un răspuns