Sari la conținut

Produse care curăță organismul de nicotină

  De renunțat la fumat, nu este ușor! Dar dacă includeți aceste alimente și băuturi în dieta dvs., acestea vă vor ajuta să scapați mai repede de acest obicei dăunător.

  Produse care curăță organismul de nicotină :

  Știm cu toții că fumatul nu este cel mai util obicei. Odată cu apariția modei pentru sănătate și sport, mulți au reușit să-și ia rămas bun de la fumat, alții-doar gândesc la această cale dificilă. Dar știați că, chiar dacă va lasați de fumat, consecințele vor fi încă simțite în organism? Pentru a vă recupera, veți avea nevoie de câțiva ani. Ajuta organismul sa curete de nicotina poate fi cu ajutorul unor produse simple. Le puteți găsi în fiecare magazin.

  Aceste produse vor curăța corpul de nicotină

  Usturoi
  Usturoiul conține alicină. Compusul chimic are multe abilități magice: curățarea toxinelor, normalizarea stării celulelor albe din sânge, curățarea sângelui și a sistemului respirator. Și da, scoate nicotina de asemenea, deși puțini oameni știu despre asta. Deci, ia notă!

  Produse care curăță organismul de nicotină

  Portocala
  Un pachet de țigări pe zi ucide atât de multe vitamine încât este greu de imaginat. După o țigară afumată, trebuie să mâncăm o portocală pentru a recupera vitaminele furate. Și aceasta este doar o abordare fumoasă, există sute de ele…

  În general, nu uitați să mâncați portocale, ele restabilesc nivelul vitaminei C și reduc stresul și anxietatea cauzată de dependența de nicotină.

  Broccoli
  Un alt ajutor de vitamine pentru organism (conține vitamine, B, C, B5). În plus, oamenii de știință au descoperit că broccoli conține o serie de elemente care protejează plămânii împotriva inflamațiilor cauzate de fumat și, de asemenea, reduc riscul de cancer.

  Produse care curăță organismul de nicotină

  Ceai verde
  Ceaiul verde poate reduce riscul de apariție și dezvoltare a cancerului pulmonar atunci când fumează țigări – oamenii de știință din Taiwan au făcut o astfel de declarație. Ei au efectuat o serie de cercetări în rândul locuitorilor lor iubitori de băuturi. Sa dovedit că persoanele care au avut un obicei dăunător, dar nu au consumat ceai verde, în principiu, au avut cancer pulmonar de 12.71 ori mai des decât cei care au băut cel puțin o ceașcă de ceai verde pe zi.

  Ghimbir
  Și acest prieten va avea grijă de sângele tău. Atunci când este utilizat, nivelul lipidelor din sânge scade, ceea ce va ajuta sistemul cardiovascular deja agitat. Există, de asemenea, o rețetă populară: o bucată de ghimbir este sfătuită să se mestece în loc de o țigară.

  Apă
  Lăsați băuturile dulci în trecut. Respectați regimul de băut, iar apoi apa va ajuta mai degrabă la eliminarea toxinelor și, în același timp, va susține tonul pielii.

  Spanac
  Spanacul conține acid folic sau vitamina B9, care ajută la eliminarea nicotinei din organism. Acidul folic este, de asemenea, necesar pentru simptomele de retragere a nicotinei, deoarece promovează bunăstarea mentală și emoțională.

  Morcovi
  Deprivarea organismului cu vitaminele A și C este ceea ce faceți de mai multe ori pe zi ca un fumător obișnuit. Cu abuz, circulația sângelui și funcționarea creierului sunt perturbate. Nu vă puteți refuza o țigară-alta, sprijiniți corpul cu utilizarea regulată a morcovilor pentru a umple rezervele de substanțe necesare.

  Grenadă
  Fumatul poate juca o glumă crudă și cu sistemul circulator. De exemplu, deteriorarea permeabilității naturale a vaselor de sânge, din cauza căreia corpul este lipsit de oxigen. Rodia contracarează astfel de consecințe.

  Merisoare
  În plus față de ajutorul retragerii nicotinei din organism, merisoarele măresc zahărul din sânge, acest proces este similar cu ceea ce se întâmplă în timpul fumatului. Deci, renunțând la un obicei prost, încercați să înlocuiți țigările cu merisoare -vă va ajuta să supraviețuiți sindromului de sevraj.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să dați un like la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi : https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns