Sari la conținut

Spală-te pe față cu ulei de cocos și bicarbonat de 3 ori pe săptămână, și asta se va întâmpla într-o lună

  Într-o încercare de a obține o piele strălucitoare și fără cusur, femeile întreprind diferite etape. Acești pași pot fi unele produse de piele sau unele tratamente scumpe. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste tratamente nu numai că costă o avere, dar, de asemenea, cauza numeroase efecte secundare. Pe de altă parte, produsele de îngrijire a pielii conțin un ingredient numit ftalați. Acest lucru se datorează faptului că ftalații sunt componenta principală în plastic.

  Datorită acestor substanțe chimice, produsele de piele vin cu numeroase efecte adverse. Unele dintre produsele pe care le cumpărăm sunt chiar vândute fără teste. Prin urmare, ar trebui să nu mai utilizați produsele pline de substanțe chimice și de a folosi unele alternative naturale în schimb. Vă prezentăm o rețetă astfel încât să puteți pregăti un scrub facial de casă.

  Ulei de cocos și bicarbonat de sodiu

  Acest scrub facial este făcut din doar două ingrediente naturale, care sunt ieftine și sigure de utilizat. Acesta poate fi utilizat pentru fiecare tip de piele, chiar și pentru pielea problematică.

  Ingrediente:

  1/2 ceașcă ulei de nucă de cocos
  1/2 cup bicarbonat de sodiu

  Instrucțiuni:

  Încălzește uleiul de nucă de cocos ca să devină lichid. Apoi, se amestecă ingredientele împreună până când veți obține o textură. Ar trebui să te speli pe față cu amestecul ăsta de 3 ori pe săptămână. Aplicați-l în mișcări circulare și lăsați-l câteva minute. Apoi se clătește cu apă rece. În doar o săptămână, veți observa unele rezultate uimitoare.

  Beneficiile uleiului de nucă de cocos și ale frecării faciale cu bicarbonat de sodiu
  Acest scrub facial este ambalat cu proprietăți antimicrobiene și hidratante, care curăță pielea. Mai mult, acest scrub facial va ucide bacteriile care creează coșuri și hidratează pielea. În plus, din cauza efectelor anti-inflamatorii, acest scrub va atenua simptomele de eczemă, psoriazis, și alte condiții ale pielii. Pielea ta va fi exfoliată, curată, moale și fără cusur.

  Lasă un răspuns