Sari la conținut

Toate bolile – de la acizi! 10 moduri de a restabili echilibrul acid (Alcalinizarea Corpului)

  Alcalinul ucide toate bolile. La mulți oameni, nivelul de aciditate al organismului este crescut. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente din fabrică, zaharuri rafinate și OMG-uri…

  Cu toate acestea, nu toată lumea își dă seama că mediul acid este ideal pentru dezvoltarea cancerului, a excesului de greutate, a durerilor și a multor boli.

  Din fericire, crearea unui mediu alcalin în organism este foarte simplu. Mediul alcalin este opusul complet al acidului.

  Iată 10 modalități naturale de a alcaliniza organismul :

  • Cel mai important lucru este să începeți ziua cu un zâmbet și un pahar mare de apă cu sucul proaspăt stors de o lămâie. Deși lămâile par acide, ele au efectul opus asupra corpului. Beți această băutură pe stomacul gol pentru a vă curăța stomacul.


  • Consumați porții mari de salată verde, condimentată cu suc de lămâie și ulei de măsline de înaltă calitate. Legumele și fructele verzi sunt una dintre cele mai bune surse de micronutrienți alcalini de tip calciu. Mananca-le pe tot parcursul zilei pentru a mentine un echilibru pH sanatos in organism.


  • Vrei o gustare? Mănâncă migdale crude nesărate. Acesta conține multe oligoelemente alcaline de tip magneziu și calciu, care restabilește echilibrul acido-bazic și, de asemenea, normalizează zahărul din sânge.


  • Beți lapte de migdale și faceți-vă un smoothie de fructe de pădure cu o pulbere verde de tip spirulină.

  • Mergeți la o plimbare sau faceți exerciții fizice. Activitatea este extrem de importantă. Educația fizică ajută la eliminarea produselor acide din organism.


  • Respiră adânc. În mod ideal, ar trebui să găsiți un loc cu aer curat, oxigenat și să îl vizitați la fiecare ocazie. Acolo (și nu numai acolo) ar trebui să beți mai multă apă pentru a elimina toxinele din organism.


  • Nu mâncați carne. Consumul zilnic de carne lasă în urmă depozite acide.

  • Aruncați deserturile cu conținut ridicat de zahăr și sucurile dulci. Zahărul este unul dintre cele mai periculoase alimente acide. Pentru a neutraliza aciditatea unui sifon, sunt necesare mai mult de 30 de pahare de apă!

  • Includeți mai multe legume în dieta dvs. Ardeii, sparanghelul, dovleceii și vinetele vor fi foarte utile. Excludeți cartofii


  • Și în cele din urmă: mâncați mai multă varză de Bruxelles. Curăță Perfect și conține o mulțime de nutrienți și enzime benefice.


  Împărtășiți aceste sfaturi utile cu prietenii și cu cei dragi

  CITESTE : 15 Super Alimente Alcaline Care împiedică Obezitatea, Cancerul și Bolile de Inimă

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați sa dați share la acest articol și sa vă abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns