Sari la conținut

Un curs foarte puternic de tratare cu pelin: îndepărtează tumorile, chisturile, neoplasmele, tratează bolile sistemului genito-urinar.

  Tratamentul cu pelin ucide întreaga infecție purulentă în organism, vindecă insomnia, bolile nervoase, restabilește metabolismul, ducând la dispariția obezității și a excesului de greutate.

  Terapia cu pelin ameliorează aproape toate bolile inflamatorii, în special în cazul leziunilor tractului digestiv și ale tractului genital. Este luată cu boli ginecologice, prostatită, uretrită, boli ale pielii, stomac, intestin, ficat, pancreas, rinichi și, în multe alte cazuri.

  CITEȘTE : Modalități Simple De A Scăpa De Mucus (Află Ce Ascund Doctorii)

  Pentru cursul tratamentului, este suficient 100 g de pelin uscat. Pelinul este amar și otrăvitor. Curăță corpul de diferite organisme vii dăunătoare – Trichomonas, Chlamydia, herpes, Candida, Giardia, infecția echinococică.

  Cursul tratamentului cu pelin :

  Consumați primele 3 zile la fiecare 2 – 2,5 ore câte un vârf de pelin uscat, indiferent de aportul alimentar. Puneți-l în gură, umeziți cu salivă și înghițiți, spălând cu apă.

  În purificare este conectat imediat întregul corp. Este foarte important ca pauzele să nu depășească 2,5 ore. Primele trei zile se bea chiar și noaptea. Următoarele patru zile luați de 5-6 ori pe zi.

  În plus, pentru toate cele șapte zile, în fiecare seară se fac clisme de pelin, microclisme și dușuri. Pentru a face acest lucru luați o linguriță de pelin cu vârf la un litru de apă clocotită și infuzati acoperind cu capac până când apa se răcește. Strecurați, turnați 100 ml de perfuzie într-un recipient aparte, iar restul 900 ml este pentru a face o clismă caldă.
  Înainte de a merge la culcare, se injectează 50 ml de perfuzie (din 100ml) cu o mică seringă în anus și se lasă peste noapte. Restul de 50ml. la femei se injectează în vagin, iar bărbații în uretra. Dusurile vaginale sunt de dorit să se efectueze în baie, ridicând pelvisul (postura „mesteacăn”), să stea în această poziție timp de 5 minute.

  Pentru bărbați, procedura este mai dificilă – cu o mână, trebuie să apăsați întotdeauna marginile uretrei la vârf, celălalt stoarceți cu fermitate conținutul dușului. Decocția poate ajunge până la vezică și nu trebuie să vă fie frică aici. Dar, cu o prostatită veche (sau ascunsă) sau uretrită, în a treia sau a patra zi, veți observa cum incepe sa iasă producția de puroi, ceea ce arată în mod clar nevoia urgentă de procedură. Decocția este luată de temperatura corpului. Aceste proceduri trebuie continuate fără o pauză de 7 zile consecutive.

  CITESTE : Cum Să Determinăm Ce Boală Avem După Culoarea Limbii

  Pentru răceală sau tendință la răceli, picurați de mai multe ori pe 7-10 picături în fiecare nară.

  Toate cele șapte zile de pelino terapie urmați o dietă strictă. Absolut exclude produsele animale și pește, produse lactate, ouă, produse de patiserie. Este recomandat să nu beți alcool și să nu fumați. Aceste zile trebuie să mănânci legume, fructe, nuci, cereale, ulei vegetal. Pâinea este limitată la 200 g pe recepție și să nu fie proaspătă, ci uscată. Fără o dietă, polinoterapia nu îsi va face tot efectul.

  În timpul terapiei, este posibilă o slăbiciune și o exacerbare alternativă a tuturor afecțiunilor disponibile sau ascunse. Acest lucru vorbește despre curățarea profundă. Pentru profilaxie, puteți efectua acest tratament de 2 ori pe an – primăvara și toamna.

  Este contraindicat pentru femeile gravide. În caz de supradozaj, pelinul poate provoca vărsături, amețeli.

  Proiectul ” Rețete Naturiste ” a creat recent un canal YouTube : vă rugăm să susțineți canalul, ajută-ne să ajungem la 1000 de abonați. Tot ce trebuie să faci, doar să te abonezi la canalul nostru.
  E foarte simplu 🙂 Treceți la canal, apăsați click aici -> https://www.youtube.com/channel/UCQOmjMSyED8e9LRkLlKeLzg
  Vă mulțumim.

  Lasă un răspuns