Sari la conținut

Proprietățile vindecătoare ale semințelor de in: curățarea organismului și o piele strălucitoare

  Mulți au auzit despre beneficiile semințelor de in, dar nu toți au decis să le încerce. Ar trebui, la urma urmei aceste semințe mici au un astfel de beneficii extraordinare pentru sănătate, care este pur și simplu un păcat să nu le încercați.

  Semințe de in pentru curățarea intestinului

  Componentele utile ale semințelor de in curăță corpul, măresc metabolismul și încetinesc procesele oxidative din organism. Și asta înseamnă că îmbătrânirea corpului poate fi amânată.

  Semințele sunt folosite în formă de pulbere. Se mănâncă pe stomacul gol și se bea cu chefir.

  Semințe de in — un depozit de micro – și macronutrienți utili. Acesta conține acizi grași polinesaturați, datorită cărora întregul organism funcționează ca un ceas. De aici se ia părul frumos și pielea sănătoasă.

  Este foarte util să luați semințe de in pentru persoanele care au probleme cu intestinele. Structura adezivă a cochiliei îmbunătățește peristaltismul intestinal, îl curăță de fecale și zgură.

  Printre altele, sentimentul de saturație vine mai repede, ceea ce înseamnă că în cele din urmă nu veți mânca prea mult. Sau, ca o opțiune, vă scapă de senzația de foame. Volumul stomacului va fi mai mic, iar în viitor veți avea nevoie de alimente în volume mai mici.

  Cu aportul adecvat de semințe, pierderea în greutate poate ajunge la aproximativ 3 kilograme pe lună. Și este fără restricții suplimentare în dieta! Pentru a obține acest rezultat, luați 1 lingură de semințe măcinate în făină ca aditiv la alimente sau băuturi din lapte acru.

  Nu măcinați toate semințe, își pierd rapid proprietățile.

  În aplicații, faceți pauze – 10 zile de curs, apoi 10 zile de odihnă. Beți multă apă pentru a preveni apariția constipației.

  Păstrați semințele de in în frigider. Într-un vas ceramic cu un capac. Cu ajutorul semințelor, puteți nu numai să vă întăriți sănătatea, ci și să reduceți greutatea și apoi să o mențineți la un nivel optim.

  Am ales cel mai eficient, în opinia noastră, modul de utilizare a semințelor de in, care va face cu siguranță corpul mai sănătos, iar aspectul — uimitor!

  Ingrediente:

  Chefir cu conținut scăzut de grăsimi 1%.
  Făină de in.

  Făina din semințe de in în amestec cu kefir contribuie la creșterea metabolismului și are un efect laxativ ușor. Un produs cu adevărat eficient pentru cei care doresc să consolideze sănătatea

  Consumul:

  1 săptămână: amestecați 1 linguriță de făină de in cu 1 pahar de kefir.

  2 săptămână: creșteți cantitatea de făină de in la 2 lingurițe la 1 pahar de kefir.

  3 săptămână: pentru 1 cană de kefir adăugați 3 lingurițe de făină de in. Apropo, o astfel de făină nu trebuie să fie cumpărată în magazin, poate fi ușor măcinată într-un râșniță de cafea din semințe de in.

  Utilizați acest amestec în loc de micul dejun și după 3 săptămâni vă veți simți mult mai bine, procesele digestive se vor îmbunătăți, kilogramele în plus vor dispărea, iar pielea va străluci cu prospețime și sănătate. Și nu uitați că pentru un rezultat ideal, trebuie să consumați până la 2 litri de apă pe zi.

  Contraindicații

  Persoanele care suferă de reacții alergice la albușul de ou sau nuci.