Sari la conținut

Beneficii care se întâmplă atunci când înlocuiți sarea obișnuită cu sarea de Himalaya

  Beneficiile sării de Himalaia
  Având în vedere că această sare a fost creată în mod natural, mineralele de sodiu lucrează în sinergie, precum vitaminele și mineralele din fructe și legume.

  Iod: Sărurile naturale, cum ar fi sarea de mare Himalaya, conțin iod, astfel încât nu este nevoie să se adauge artificial.

  Mai puțin sodiu consumat pe porție: această sare conține mai puțin sodiu, deoarece cristalele de sare de mare ocupă mai puțin spațiu decât sarea de masă rafinată.

  Saturate cu minerale și elemente: Sarea roz himalayană este compusă din 14,38% oligoelemente, cum ar fi potasiu, bromură, magneziu, calciu, fluorură, borat și stronțiu.

  Beneficiile acestor minerale :
  scăderea tensiunii arteriale ;
  prevenirea buruienilor ;
  prevenirea crampelor musculare ;
  circulație îmbunătățită ;
  ajută intestinele să absoarbă substanțele nutritive ;
  îmbunătățirea metabolismului ;
  consolidarea oaselor ;
  creșterea hidratării ;
  dizolvarea și îndepărtarea sedimentelor după îndepărtarea toxinelor ;
  crearea unui echilibru electrolitic ;
  echilibrarea pH-ului ;
  controlul apei ;

  Sare roz împotriva sării de mare. Care este diferența?
  În timp ce ambele provin din munți, sunt și săruri de mare, deoarece toată sarea este formată din apă sărată. Cu toate acestea, prima este considerată cea mai pură formă de sare de mare.


  Sarea rafinată este rafinată chimic, albită, încălzită și lipsită de sodiu, clorură și toate mineralele sale. În plus, acesta este tratat și acest lucru, așa cum este bine cunoscut, împiedică dizolvarea în sistem, ceea ce, la rândul său, duce la sedimentarea în organe și țesuturi.

   
  Beneficii sare roz

  Purificarea aerului. Pentru a curăța aerul, luați o lampă de cristal de munte proiectată special pentru acest scop.

  Înotare: scăldatul cu sare roz oferă proprietăți de vindecare, nutriționale și terapeutice. Pentru a îmbunătăți circulația sângelui, a ușura durerea musculară și a vindeca atât mintea cât și corpul, adăugați sare roz la baie.

  Lasă un răspuns