Sari la conținut

Curățarea vaselor cerebrale -metode unice:


  Curățarea vaselor cerebrale este o procedură foarte importantă, care vă poate îmbunătăți în mod semnificativ bunăstarea într-o serie de boli, de la osteocondroza cervicală până la ateroscleroză.

  Curățarea regulată a vaselor de sânge vă va permite să scăpați de durerile de cap, se va clarifica conștiința, și se va îmbunătăți starea de spirit. Am pregătit pentru dvs. 5 rețete eficiente și dovedite pentru curățarea vaselor cerebrale.

  Curățarea vaselor cerebrale

  Metoda 1: miere și nuci
  Sunt necesare cinci nuci și se amestecă bine cu o lingură de miere naturală de tei, se adaugă un vârf de scorțișoară și ghimbir zdrobit, se amestecă, se pune amestecul pe o zi în frigider. Luați câte o lingură de amestec de trei ori pe zi cu jumătate de oră înainte de mâncare .

  Metoda 2: suc de ceapă și miere
  Este necesar să stoarceți suc de ceapă, o treime dintr-un pahar, amestecați-l cu un pahar de miere naturală, luați o linguriță de trei ori pe zi timp de jumătate de oră înainte de masă. Amestecul de vindecare nu numai că va curăța eficient vasele de sânge, ci și va întări imunitatea.

  Metoda 3: sucuri naturale
  În fiecare zi, cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină, utilizați o jumătate de pahar de suc de rodie (alternativ cu suc de mere și morcovi) — rețineți că sucurilel ar trebui să fie proaspete stoarse.

  Metoda 4: infuzie de brusture
  Se toarnă apă clocotită într-un termos și adăugați o mână (aproximativ 10 grame) de rădăcini uscate de brusture, se lasă să se inufuzeze timp de 8-10 ore, apoi se scurge și se pune într-un loc rece. Luați această perfuzie câte 4 linguri cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cursul este de o lună.

  Metoda 5: produse utile
  Pentru totalul de vindecare a organismului și curățarea vaselor de sânge ar trebui de zi cu zi cu jumătate de oră înainte de micul dejun, să mâncați mandarine, pumni de stafide și nuci, după 15-20 de minute, bea un pahar de apă amestecat cu o lingurita de miere si o felie de lamaie.

  Lasă un răspuns