Sari la conținut

9 Alimente Care Seamănă cu Organele, Pentru care și sunt Utile

  Toată lumea cunoaște expresia „suntem ceea ce mâncăm”, dar nimeni nu știa că trebuie luată literalmente. Am pregătit nouă alimente care sunt similare cu organele, pentru care și sunt utile.

  Morcovi – ochi
  Dacă tăiați morcovul în inele, puteți vedea că seamănă cu ochiul uman, până la linii care imită irisul. Beneficiile acestei legume pentru ochii tăi sunt de neprețuit. Dacă consumați în mod regulat morcovi, amenințarea pierderii vederii la bătrânețe va scădea.

  Nuci – creier
  Nu este deloc surprinzător faptul că nucile seamănă atât de mult cu forma creierului uman, deoarece conține mulți acizi grași polinesaturați omega-3, care susțin funcționarea normală a creierului.

  Țelină – oase
  Tulpinile lungi de țelină seamănă cu forma oaselor. Are o mulțime de siliciu care reglează mineralizarea oaselor.

  Avocado – uter
  Avocado ajută femeile să-și păstreze abilitățile de reproducere, deoarece conține o mulțime de acid folic, care, de asemenea, reduce riscul de displazie cervicală.

  Moluște – glanda sexuală masculină
  Oamenii de știință susțin că moluștele sunt într-adevăr foarte bune pentru sănătatea bărbaților, deoarece conțin acid folic și zinc.

  Grapefruit – piept
  Citricele conțin așa-numitele „limonoide” – substanțe care împiedică formarea cancerului de sân.

  Tomate – inima
  Roșia într-o tăietură seamănă cu structura inimii. Conform rezultatelor studiilor recente, se poate spune că acest lucru este normal, deoarece datorită conținutului de licopen, roșiile reduc riscul bolilor de inimă.

  Vin roșu – sânge
  Vinul roșu e mai mult decât sânge. Acesta conține o mulțime de antioxidanți și polifenoli care vă protejează corpul de colesterol. În plus, vinul are un efect de subțiere a sângelui și, prin urmare, împiedică formarea cheagurilor de sânge.

  Ghimbir – stomac
  Această rădăcină ajută la gestionarea greaței. Acesta conține gingerol, care are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

  Natura însăși ne spune ce alimente trebuie consumate pentru a îmbunătăți un anumit organ. Mananca legume si fructe si uită de boli!

  Lasă un răspuns