Sari la conținut

Cum să Curățim în Mod Natural Plămânii de Nicotină și Gudron

  Fumatul este principalul vinovat de cancer pulmonar. A devenit cea mai comună dependență din lume. Chiar dacă oamenii sunt conștienți de răul pe care îl fac corpului lor, nu se pot opri.

  Cum este fumatul dăunător?
  Țigările constau în aproximativ 600 de ingrediente și când sunt arse, eliberează mai mult de 7.000 de substanțe chimice. De fapt, 69 dintre aceste substanțe chimice sunt toxice și pot declanșa, de asemenea, cancer.

  Mai mult decât atât, fumul de țigară poate face mai multe daune corpului. Conține 4.000 de substanțe chimice, 43 dintre ele sunt cancerigene (poate provoca cancer), iar 400 dintre ele sunt toxice. De exemplu, următoarele substanțe chimice: nicotină, gudron, monoxid de carbon, amoniac, cianură de hidrogen, arsenic, formaldehidă și multe altele.

  Nicotina poate cauza o dependență puternică. Are nevoie doar de șase secunde pentru a ajunge la creier. În cantități mici, stimulează creierul, iar în cantități uriașe, reduce funcționarea creierului și activitatea nervoasă. Motivul este că nicotina împiedică fluxul de semnal între celulele nervoase. De asemenea, poate fi o otravă care pune viața în pericol dacă este consumată în exces, ceea ce afectează hormonii, inima și vasele de sânge.

  În plus, gudronul este un amestec de multe componente care formează împreună o masă lipicioasă în plămâni. Cantitatea de gudron din plămâni crește pe măsură ce se fumează o țigară.

  Prin urmare, dacă sunteți un fumător sau tocmai ați oprit fumatul ar fi benefic pentru sănătatea dumneavoastră pentru a curăța plămânii de nicotină și gudron.

  Iată cel mai eficient mod natural de a-ți curăța plămânii.:

  Rețetă De Curățare A Plămânilor.
  Ingrediente:

  Ceapă (400 grame)
  Zahăr sau miere (400 grame)
  Pulbere turmerică (2 lingurițe)
  Rădăcină de ghimbir (un inch)
  Apă (1 litru)
  Instrucțiuni:

  În primul rând, fierbe apa cu zahăr.

  Apoi, taie ceapa și ghimbirul în felii și adăugați-le în apă. Aduceți apa să fiarbă din nou, adăugați turmeric.

  Lăsați să fiarbă la foc mic până se reduce la jumătate. Apoi, scoateți și turnați amestecul într-un borcan, pe care îl veți păstra în frigider după ce se răcește.

  Consumați 2 linguri din acest amestec de două ori pe zi, o dată pe stomacul gol dimineața, și o dată seara după o gustare sau cină.

  Cum Funcționează?
  În primul rând, curcuma este un antiseptic, antiviral, și agent antibacterian care va curăța sângele și pentru a preveni inflamația. În al doilea rând, ghimbirul luptă împotriva bolilor maligne, care sunt foarte virulente și infecțioase. Și în al treilea rând, ceapa poate preveni infecțiile pulmonare datorită proprietăților sale puternice de curățare a plămânilor. De asemenea, poate preveni o nouă creștere a celulelor canceroase.

  Lasă un răspuns