Sari la conținut

Tratează Picioarele Crăpate și Uscate Cu Bicarbonat De Sodiu

  Mulți oameni suferă de picioare uscate și crăpate. Aceast lucru indică o lipsă de atenție și îngrijire față de corp. Din motiv că nu există glande de ulei, pielea de pe picioare este mai uscată decât în orice altă zonă de pe corp.

  Principalele motive pentru picioare uscate și crăpate sunt lipsa hidratării, probleme ale pielii cum ar fi eczema, diabetul, disfuncția tiroidiană și psoriazisul. În plus, lipsa apei, utilizarea săpunurilor dure și a dușurilor calde pot fi motive posibile pentru picioarele crăpate.

  Pentru a obține picioare moi mulți oameni vizitează centre spa, care oferă tratamente de succes. În plus, există creme care pot îmbunătăți starea. Cu toate acestea, aceste tratamente și creme pot fi destul de scumpe și inaccesibile.

  Din fericire, există unele tratamente naturale pe care le puteți pregăti acasă. Acest remediu natural va vindeca și hidrata picioarele uscate și crăpate. Ingredientul principal în acest remediu este bicarbonat de sodiu.

  Bicarbonat De Sodiu Și Sare
  Bicarbonatul de sodiu este un remediu eficient care are capacitatea de a ucide germeni și bacterii. Dacă amesteci cu sare, obții cel mai puternic scrub natural.

  Cum se prepară Baia ?
  Luați o cadă cu apă caldă și adăugați 2 linguri de bicarbonat de sodiu și 2 linguri de sare. Amestecați bine și înmuiați picioarele 30 de minute. După aceea, se usucă cu prosopul și se aplică crema hidratantă. Repetați această procedură în fiecare zi, până când observați rezultatele.

  Exfoliator de Bicarbonat de Sodiu

  Puteți pregăti un exfoliator uimitor folosind bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul exfoliază pielea și îndepărtează toate impuritățile din piele. Pur și simplu se amestecă 2 linguri de bicarbonat de sodiu, un pic de apă și 2 linguri de fulgi de ovăz. Aplicați amestecul pe picioare și folosiți mișcări circulare pentru a îndepărta pielea moartă. După cele din urmă se clătește cu apă și se aplică cremă hidratantă.

  Bicarbonat de Sodiu Beneficii pentru Picioarele tale

  Bicarbonatul de sodiu este un remediu natural și eficient pentru sănătatea pielii. Înmoaie pielea de pe picioare exfoliind-o și luptă cu bătăturile, elimină mirosul. Bicarbonatul de sodiu va elimina toți microbii și bacteriile și vă veți bucura de picioare moi și frumoase.

  Lasă un răspuns