Sari la conținut

5 sfaturi de frumusețe cu lămâie. Modalități ieftine și eficiente de a îmbunătăți aspectul.

  Lămâia este un fruct unic, conține foarte puține calorii, dar este bogat în multe vitamine: C, E, PP, B; minerale: calciu, magneziu, zinc, fier, fluor; substanțe utile: acizi organici, proteine și carbohidrați.

  Acest fruct este folosit nu numai pentru prepararea meselor, tratamentul diferitelor boli și în gospodărie, ci și pentru îmbunătățirea aspectului. Folosirea lămâii pentru frumusețe este o modalitate ieftină, ușoară și sigură de a deveni mai frumoasă. Nu mă crezi? Încearcă!
  Oferim 5 sfaturi despre cum să înlocuiți cremele, pastele și măștile cu suc de lămâie naturală.

  Pentru albirea dintilor
  Se amestecă bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie în proporții egale, se aplică amestecul rezultat ca o pastă de dinți. Pune-l pe dinți cu mișcări circulare ușoare cu un băț de bumbac. Apoi, periați dinții cu peria obișnuită și clătiți bine gura cu apă caldă. Acest sfat este potrivit numai pentru persoanele cu dinți sănătoși. Această procedură poate fi efectuată numai o dată pe săptămână.

  Pentru păr
  Dacă vrei să-ți luminezi părul într-un singur ton într-un mod natural, atunci nu poți găsi un mijloc mai bun decât o lămâie. După fiecare spălare a părului cu șampon, clătiți cu apă caldă, cu adaos de suc de lămâie. Acest sfat nu este potrivit pentru păr uscat și scalp uscat.

  Pentru a elimina punctele negre
  Punctele negre sunt o problemă cu care se confruntă mulți. Lupta cu ei este foarte dificilă, dar posibil. Doar pune niște suc de lămâie pe punctele negre înainte de culcare și du-te la culcare. Repetați această procedură simplă pentru câteva zile și punctele negre vor deveni mult mai mici.

  Pentru îndepărtarea petelor întunecate
  Sucul de lamaie estefolosit ca un clarificator natural al pielii. Se amestecă un pic de suc de lamaie si ulei de migdale cu miere, și frecați în zonele întunecate ale pielii. Se lasă timp de 5 minute, apoi se spală. Repetați procedura pentru o anumită perioadă de timp și petele întunecate vor deveni mai puțin vizibile.

  Pentru pierderea în greutate
  Sucul de lămâie atunci când este ingerat, descompune în mod activ grăsimile și accelerează metabolismul. Strângeți o jumătate de lămâie într-un pahar de apă fierbinte, lăsați-l să se răcească și bea pe stomacul gol în fiecare dimineață. Poți să iei o pauză într-o săptămână. Dar trebuie să fii atent, o astfel de băutură este categoric contraindicată persoanelor care suferă de ulcer peptic și cu aciditate crescută a stomacului.
  Cu ajutorul aromoterapiei cu ulei esențial de lămâie, puteți reduce apetitul. Doar inspirați aroma acestui ulei înainte de mese.

  Pentru procedurile cosmetice, trebuie să cumpărați lămâi mici, grele, cu o coajă subțire.

  Lasă un răspuns