Sari la conținut

Îngrijire anti-îmbătrânire


  Corpul tău este capabil să producă tot ce ai nevoie pentru piele pe cont propriu, la orice vârstă. Faptul că își pierde capacitatea este unul dintre miturile pe care se află industria cosmetică. Da, în timp, această capacitate slăbește, dar se întâmplă mult mai târziu decât credem.

  Tot ceea ce aplici pe piele din exterior dă doar un rezultat temporar și maschează probleme care nu dispar nicăieri. Importante sunt ceea ce faci pentru piele din interior.

  Cum să păstrăm pielea tânără și frumoasă?
  Astăzi, producătorii de cosmetice ne-au băgat ideea că, de la vârsta de 25 de ani pielea are nevoie de îngrijire anti-îmbătrânire. Într-adevăr, din păcate, unele fete deja de la această vârstă observă schimbări în pielea lor. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să începeți să folosiți creme speciale. Aceasta înseamnă că trebuie să înțelegeți cauzele. Crede-mă, la 25 + nu ar trebui să existe semne de îmbătrânire.

  În acest articol, Nu voi da rețete pentru unele creme miraculoase, etc voi vorbi despre condițiile în care pielea ta va fi tânără și sănătoasă.

  Corpul tău este capabil să producă tot ce ai nevoie pentru piele, pe cont propriu la orice vârstă. Faptul că își pierde capacitatea este unul dintre miturile pe care se află industria cosmetică. Da, în timp, această capacitate slăbește, dar se întâmplă mult mai târziu decât se crede de obicei.

  Reguli care vă permit să păstrați pielea tânără și frumoasă și pentru a preveni apariția ridurilor

  Mai întâi să vorbim despre nutriție.

  Bea mai multă apă curată. Nu ceai, nu cafea și chiar mai mult nu supă. 2 litri de apă pe zi va hidrata pielea ca nici o crema super-profesionistă.

  Mai multe legume și fructe proaspete. Acestea sunt vitamine, fibre vegetale, elemente necesare organismului. Nu vă fie teamă că fructele pot conține nitrați-chimia din lumea noastră nu poate fi evitată 100%. Dar este mai bine decât să mănânci alimente aproape complet sintetice.

  Cea mai importantă regulă: nu mâncați niciodată prea mult. Și nu mânca până nu mai poți. Toate problemele provin din faptul că mâncăm mai mult decât are nevoie organismul. Încercați să reduceți cantitatea de alimente și veți vedea că ați devenit mai energic și arătați mai bine.

  Mâncați cea mai mare parte a mesei dimineața. După 18 este de dorit să nu mănânci nimic — organismul nu are timp să digere alimentele și se formează toxinele. Dar dacă este imposibil să nu mănânci nimic după ora 18, beți un kefir sau mâncați legume fierte.

  Despre vegetarianism merge o mulțime de controverse, dar eu personal sunt convins că carnea ca nimic altceva îmbătrânește corpul. Cel puțin înlocuiți-o cu pește.

  Uită de alcool.
  Ei bine, sau uită pe cât mai mult posibil perioade lungi. De 2 ori pe an este este permis, dar o dată pe lună va afecta pielea ta. Ai văzut fețele alcoolicilor? Acesta este un exemplu viu al modului în care alcoolul afectează pielea.

  Nu stați niciodată pe diete. Orice dietă monotonă epuizează corpul, iar după diete, de regulă, are loc o „revenire” – ca rezultat, obțineți un organism epuizat și aceeași greutate. Dacă există probleme cu excesul de greutate, nu încercați să scăpați de ea cât mai repede, nu va funcționa. Incearcă o dieta adecvata si să faci sport-în timp.

  Și un pic mai mult despre un stil de viață sănătos:

  Respectați regimul zilei. Dormi cel puțin 8 ore. În general, oamenii pregătiți pot dormi și mai puțin, dar trebuie să respectați cu strictețe multe reguli pe care nu toată lumea își poate permite în lumea modernă. Deci, cel puțin du-te la culcare până la 22 , și să te trezești nu mai târziu de 7 am. Atunci vei uita de umflături și vânătăi sub ochi.

  Exerciții fizice! Este de dorit în aer liber. Alergați, mergeți, faceți yoga sau orice altceva. Despre beneficiile fizice. exerciții pentru întregul corp Nu voi vorbi – sunt sigură că știți acest lucru.

  Trăiți în armonie cu voi înșivă. Acceptați-vă așa cum sunteți, iubiți-vă. Creați o atmosferă pozitivă în jurul dvs., bucurați-vă de fiecare zi și mulțumiți lumii pentru toate lucrurile bune și rele care vă înconjoară. Umpleți-vă cu starea interioară a fericirii. Fericirea este elixirul tinereții, accesibil tuturor!

  Și îngrijirea la orice vârstă ar trebui să fie una: cea mai naturală și mai simplă.

  Nu vă așteptați să se inventeze o cremă miraculoasă, care într-o singură aplicație vă va întineri câțiva ani. Nu se va întâmpla niciodată.

  Vă asigur că, cu un stil de viață sănătos, veți păstra tinerețea atât de mult încât ceilalți vor fi uimiți și vă vor întreba cum ați realizat acest lucru. Dar, din păcate,majoritatea fetelor sunt leneșe.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/ 

  Lasă un răspuns