Sari la conținut

7 ALIMENTE CARE CURĂȚĂ ORGANISMUL DE MUCUS

  7 ALIMENTE CARE CURĂȚĂ MUCUSUL DIN CORPUL TĂU
  Foarte util!

  Există mai multe tipuri de mucus, dar ne vom concentra pe faptul că oamenii uneori nici măcar nu-și dau seama că corpul lor este „blocat” de clustere de mucus.

  Cercetătorii sunt de acord că mucusul ajută organismul să-și îndeplinească funcțiile vitale, deoarece hrănește și hidratează pielea și organele. Dar când corpul supraproduce mucusul, s-ar putea să vă confruntați cu o infecție.

  Vestea bună este că puteți mânca unele alimente și puteți scăpa de excesul de mucus în mod natural.

  Ghimbir
  Puteți face ceai de ghimbir, bomboane sau ghimbir proaspăt. Rădăcina picantă poate fi adăugată la orice fel de mâncare. Ghimbirul are un efect extraordinar de vindecare datorită antioxidanților săi.

  Fructe de padure
  Alegerea este a ta. Căpșuni, mure, afine, soc … sunt umplute cu vitamina C și potasiu. Aveți nevoie de mai mulți antioxidanți? Mănâncă fructe de padure! Boabele au un efect puternic de detoxifiere și reduc producția de mucus în organism. Să nu uităm că ele conțin și fibre, care sunt excelente în tratarea infecțiilor.

  Ananas
  Majoritatea oamenilor nici măcar nu știu că ananasul este unul dintre cele mai bune remedii naturale atunci când vine vorba de excesul de mucus. Bromelaina conferă ananasului proprietăți care elimină mucusul. Ananasul poate ajuta pacienții după intervenții chirurgicale sinusale. Puteți să-l mâncați în bucăți sau pur și simplu să vă faceți un cocktail de ananas bun.

  Semințe de dovleac
  Semințele de dovleac sunt un remediu comun la chinezi și sunt folosite ca agenți anti-îmbătrânire puternici. Astăzi, semințele de dovleac sunt utilizate pe scară largă în toate părțile lumii. Semințele reduc producția de mucus și ajută a face respirația ușoară. Mănâncă-le pentru a obține mai multe proteine și fibre. Aveți gustări mai bune? Sigur că nu.

  Ceapă și usturoi
  Nu are un gust și o aromă bună, dar beneficiile acestora sunt mai puternice decât orice ți-ai imaginat vreodată. Ceapa și usturoiul vă vor ajuta să reduceți inflamația și să eliminați toxinele din organism. Doar mirosul simplu de usturoi poate curăța nasul blocat.

  Mere
  Merele sunt, de asemenea, bogate în vitamina C și potasiu. Mineralul este excelent pentru problema mucusului. Potasiul din mere nu se distruge de căldură, înseamnă că vă puteți bucura de mere în orice mod.

  Broccoli
  Broccoli este bun pentru tot. Acesta conține antioxidanți și enzime care descompun mucusul. Fibrele din broccoli stimulează fluxul sanguin și curăță sângele. Acest lucru ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor.

  Lasă un răspuns