Sari la conținut

Pol Pala – chirurg fără bisturiu

  Fără exagerare, putem spune: planta pol pala este capabilă să înlocuiască o întreagă farmacie. Această plantă este un stimulent puternic al metabolismului sărat în organism.

  Tratează și guta și poliartrita. Ca agent de eliminare de sare din oranism este utilizat pentru pielonefrită, urolitiază, cistită.
  Promovează eliminarea procesului inflamator al tractului urinar și a vezicii urinare, în apendice, în pelvis renal (pielită), prostată (prostatită).

  Decocția din pol pala este un diuretic puternic, care promovează dizolvarea pietrelor renale și excreția acestora din organism, vindecă glomerulonefrita cronică (inflamația glomerulonelor renale). Rinichii sunt curățați rapid, nedureros și încep să funcționeze corect.

  De asemenea, această plantă normalizează ciclul menstrual, promovează resorbția cu fibromie. Reduce conținutul de zahăr din sânge, ajută la migrene cronice. Cicatrizează ulcerul gastric, îndepărtează polipii din el. Funcționează bine în tratamentul cirozei hepatice, pancreasului, reduce coagularea sângelui și prin urmare, împiedică formarea cheagurilor de sânge în vase.


  Acum, câteva rețete:

  – Peste o lingură de iarbă fin mărunțită se toarnă o cană de apă clocotită și se lasă la încălzit într-o baie de apă 15 minute. Se răcește, se scurge și se stoarce. Se bea jumătate de pahar de decoct cu o oră jumătate înainte de masă, printr-un pai, pentru a nu deteriora smalțul dinților.

  – Puteți pregăti infuzia într-un termos. O lingură de pol pala se toarnă la 250 g de apă clocotită și insistă o oră. Beți o treime dintr-un pahar cald de 2-3 ori pe zi. Cursul de tratament-10-30 zile.
  Planta rămasă după decoct poate fi utilizată pentru tratamentul extern al furunculelor, acneei, ulcerelor trofice. În timpul tratamentului, excludeți alcoolul, sărat. Pauză între cursuri de șase luni.

  Pol pala elimină substanțele nocive din organism, îl curăță. Iată o rețetă pentru clisme : un pahar de decoct de iarbă pentru 2 litri de apă caldă. Faceți clisme dimineața și seara de 3 ori pe săptămână, apoi o pauză de o săptămână. După o clismă caldă, faceți o dată rece – 20 grade. Imediat dupa clismă, la ficat se pune ceva de încălzire cald.

  Pentru pol pala bu există contraindicații, dar este mai bine să consultați un medic. El va determina necesitatea aplicării și dozei.