Sari la conținut

CUM SĂ ELIMINAȚI MUCUSUL ȘI FLEGMA DIN GÂT ȘI PIEPT (REZULTAT INSTANTANEU)

  CUM SĂ ELIMINAȚI MUCUSUL ȘI FLEGMA DIN GÂT ȘI PIEPT (REZULTAT INSTANTANEU)

  Flegma în gât sau congestie nazală sunt cea mai frecventă cauză de tuse și dificultăți de respirație. Sputa acumulată în plămâni contribuie la aceste probleme de sănătate. Deși această problemă nu pune viața în pericol, aceasta afectează calitatea vieții.

  Ce este flegma, de fapt?
  Această substanță lipicioasă este secretată de membranele mucusului, iar rolul său constă în funcția capcanei pentru tot praful și virușii.

  Practic, ne protejează de frig și începem să tusem când mucusul se acumulează în gât și în piept. Acest lucru este adesea însoțit de febră, tuse, corp slăbi și dificultăți de respirație. Tuburile bronșice pot fi blocate dacă nu eliminăm flegma din plămâni, crescând riscul unor probleme de sănătate mai grave.

  Nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece există mai multe remedii naturale care ajută la eliminarea flegmului din plămâni în mod natural.

  Miere și lămâie
  Această combinație puternică este foarte eficientă în tratarea problemelor respiratorii, datorită proprietăților lor antifungice și antibacteriene.

  Compoziția produsului:
  1 lingură de miere organică
  2 linguri suc de lămâie

  Gătit:
  Se amestecă aceste două ingrediente și se bea amestecul de trei ori pe zi.

  Ghimbir
  Ghimbirul este fără îndoială cel mai puternic expectorant, antibacterian și antiviral.

  Compoziția produsului:
  2 cani de apa
  1 linguriță de piper
  6 sau 7 felii de ghimbir
  1 linguriță de miere

  Gătit:
  Se încălzește apa și se adaugă piper și ghimbirul atunci când se fierbe. Acoperiți cu un capac pentru câteva minute. Scoateți de la foc și lăsați amestecul să se răcească. După aceea, adăugați miere. Beți 2-3 cești de ceai zilnic.

  Turmeric
  Turmericul conține curcumină, o componentă cu proprietăți antibacteriene și antiseptice puternice. Rădăcina turmericului este foarte eficientă în eliminarea mucusului, a bacteriilor și a sputei.

  Compoziția produsului:
  1 cană apă caldă
  1/2 linguriță de sare
  1 lingurita turmeric

  Gătit:
  Se amestecă toate ingredientele și se clătește gâtul de câteva ori pe zi, timp de câteva minute. Această metodă simplă va elimina rapid flegma și va vindeca orice infecție respiratorie.

  Inhalare cu aburi

  Compoziția produsului:
  4 până la 5 pahare de apă clocotită
  1/2 linguriță cimbru
  1/2 linguriță rozmarin uscat

  Gătit:
  Se fierbe cimbru și rozmarin într-o cratiță mare. Acoperiți capul cu un prosop și inhalați aburul care iese.

  Lasă un răspuns