Sari la conținut

Tinctura puternică – un antibiotic care ucide toate infecțiile

  Această rețetă, una dintre cele mai eficiente antibiotice naturale care a tratat cu succes aproape toate infecțiile, a fost prezentată de medicul american popular Richard Schulze.

  Acesta este un super-tonic, este utilizat exclusiv ca un medicament natural eficient. Rețeta pentru acest tonic include numai ingrediente naturale.

  Cum de a găti acest antibiotic natural minunat?

  Ingrediente:
  oțet de cidru de mere natural,

  piper proaspăt – 100 g

  ceapă roșie – 500 g

  usturoi – 500 g

  hrean – 500 g

  rădăcină de ghimbir – 250 gr.


  Metoda de preparare:
  Curățați și tăiați toate ingredientele. Apoi mutați-le într-un borcan mare de sticlă și turnați oțet de cidru de mere până se va acoperi la o înălțime de 3-x degete deasupra. Închideți borcanul și agitați-l.

  Hrăniți într-un loc întunecat timp de cel puțin 2-6 săptămâni. Cu cât țineți tonicul mai mult, cu atât va fi mai puternic. De asemenea, trebuie să-l agitați din când în când.

  După aceea, strecurați tinctura folosind tifon sau sită din oțel inoxidabil. Dupa ce se toarnă conținutul, apăsați amestecul pe sită să iasă tot conținutul lichid afară.

  Apoi, trebuie să turnați într-o sticlă întunecată pentru a proteja de lumină. Păstrați-într-un loc răcoros și întunecat.

  Dozare:

  Tinctura poate fi utilizată ca tratament pentru inflamație, răceală și infecții pentru a întări sistemul imunitar și pentru a îmbunătăți digestia. Puteți folosi zilnic. Luați 1 linguriță. tinctură și dizolvați în 100 ml de apă purificată, puteți adăuga, miere pentru a îndulci gustul.

  Beți întotdeauna încet. Este suficient să beți o ceașcă (la 100 ml de apă 1 linguriță de tinctură) din acest remediu natural pentru prevenirea bolilor, dar dacă îl utilizați pentru a trata o anumită problemă de sănătate, puteți lua până la 5-6 ori pe parcursul zilei.

  Acest antibiotic natural nu conține absolut nici o toxină și oferă numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi:

  • un tonic puternic întărește sistemul imunitar,
  • are un puternic efect antimicrobian, ajută în cazul sensibilității la insulină și reduce colesterolul din sânge,
  • nivelează nivelul de aciditate a corpului,
  • are proprietăți puternice antibacteriene, antivirale și antifungice și susține producția de energie care îmbunătățește performanța mentală și musculară,
  • ajută la reglarea tractului digestiv și a proprietăților probiotice strălucitoare.

  Contraindicații
  Boli gastro-intestinale acute și cronice, constipație, aciditate crescută a sucului gastric, sarcină.