Sari la conținut

Brânza de vaci și Uleiul de in tratează chiar și Cancerul!

  Dieteticianul Johanna Budwig, din Germania, a dezvoltat o dietă care a fost comentată de toți oamenii de știință din lume. Această dietă anti-cancer este atât de eficientă încât mulți pacienți au uitat că au fost bolnavi de cancer. Și oamenii sănătoși vor beneficia de ea.

  Johanna Budwig biochimist care a descoperit si demonstrat că produsele prelucrate duc la cele mai grave afecțiuni. Mai târziu, dieta ei care scapă de cancer, a început să fie numită „Protocolul Budwig”. În baza sa se află brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi și uleiul de in.

  În plus față de oncologie, „Protocolul Budwig” ajută la tratamentul bolilor, cum ar fi:

  Ateroscleroza, infarct.

  Funcționarea necorespunzătoare a ficatului.

  Ulcer peptic.

  Astm, diabet.

  Psoriazis, eczeme, dermatite.

  Artrită, fibroame.

  Boala Alzheimer, scleroza multiplă.

  TREI CAUZE ALE CANCERULUI

  Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca zaharul contribuie la dezvoltarea cancerului!
  Dr. Budwig a identificat 3 cauze care duc la apariția cancerului:

  Viruși și ciuperci. Se pare că celulele afectate de virus sunt un mediu excelent pentru răspândirea ciupercilor. În tumorile din stadiul III sau IV, ciupercile și virușii au fost cu siguranță găsiți.

  Toxine. Doar o țigară conține aproximativ 3200 de toxine! Și compoziția sigiliilor dentare din metal conțin mercur, care otrăvește treptat corpul uman! Infecția, care este prezentă în canalele radiculare ale dinților, poate provoca cancer, deoarece fiecare dinte este asociat cu un organ. În plus, mulți pacienți din organism au găsit un procent ridicat de alcool tehnic, care este utilizat pentru a face multe produse de îngrijire a pielii și produse chimice utilizate în viața de zi cu zi.

  Dizarmonie alimentară. De exemplu, zahăr, margarină, cartofi prăjiți, maioneză, ulei rafinat, care intră în corpul nostru, ele închid accesul oxigenului la celule.

  Chiar dacă pe recipientul cu ulei rafinat este scris că este natural, nu poate fi asa ceva! La urma urmei, a trecut tratamentul termic și nu a mai rămas nimic din naturalețea sa!

  Uleiurile prelucrate dăunează celulelor și inimii noastre. Înlocuiți-le cu un produs presat la rece, astfel încât să faceți un pas pentru a vă proteja corpul de cancer.

  AMESTEC TERAPEUTIC DE JOANNA BUDWIG

  Din ce constă? Acesta include brânză de vaci și ulei de in. Studiind sângele pacienților cu cancer, Budwig a găsit un lichid galben-verde în el. Sa dovedit că se formează din cauza lipsei de oxigen în sânge. Ca urmare, a apărut o formulă de sănătate constând dintr-un amestec de brânză de vaci și ulei de in și nici un alt, numai in, presate la rece! Această dietă nu numai că saturează corpul cu oxigen, ci ucide și toxine, viruși, ciuperci.

  Un amestec de ulei de semințe de in cu brânză de vaci sau „Protocolul Budwig” este preparat într-o anumită schemă. Mai mult decât atât, ar trebui să obțineți o masă perfect omogenă, fără un indiciu de picături de ulei, adică, uleiul ar trebui să se dizolve complet.

  Reteta: pune într-un blender 6 linguri de brânză de vaci, asigurați-vă că este degresat, se toarnă 3 linguri de ulei de in. Porniți blenderul timp de doar 1 minut. Dacă brânza de vaci este groasă, se toarnă în amestec 2-3 linguri lapte de capră.

  O altă rețetă: se prepară amestecul și se adaugă seminte de in proaspăt măcinat în pulbere 2 linguri. Puteți adăuga 1 linguriță de miere sau fructe de padure.

  Atenție! Produsul trebuie mâncat imediat.

  Apropo, mulți oameni înghit cu linguri de ulei de in, sperând că va beneficia de sănătate. Pentru a fi absorbit, uleiul trebuie amestecat cu brânză de vaci, grăsime de la 0 la 2%. Numai în această formă va duce oxigen viu la celulele.

  Uleiul de in pentru tratamentul oncologiei trebuie să fie presat la rece, în sticle, pentru o perioadă de valabilitate de 3 până la 5 luni. Cât durează consumul brânzei? După 3 luni de astfel de alimentare, oamenii au început să uite de boala lor. Se recomandă să luați 1 sau de 2 ori pe zi.

  Luați Budwig de asemenea, pentru prevenire, adăugând fructe de padure, sucuri sau nuci crude măcinate și semințe(nu arahide!). Puteți adăuga vanilie, scorțișoară și nu mai mâncați alimente rafinate!

  DE CE NU ESTE CUNOSCUTĂ ACEASTĂ METODĂ DE TRATAMENT ?

  Metoda este foarte simplă, dar nu toți medicii știu despre ea. Iar medicii americani sunt tăcuți, deoarece nu văd beneficiile materiale ale unui astfel de tratament.

  Și totuși, trebuie să vă schimbați nutriția în favoarea alimentelor nerafinate. Dieta nu conține aditivi nocivi, doar brânză de vaci și ulei de in. Această combinație determină absorbția celulelor canceroase, iar corpul devine complet sănătos.

  Citind recenzii ale oamenilor despre dieta Budwig, începi să crezi că ajută. Mulți oameni au încercat-o în scopuri preventive. Și ce au observat? Multe boli cronice au dispărut, sănătatea sa îmbunătățit. Cu toate acestea, a trebuit să excludem din dietă laptele, să mâncăm mai multe legume și fructe.