Sari la conținut

Top 10 Beneficii Ale Cărbunelui Activat

  Utilizarea cărbunelui activat pentru a promova o sănătate mai bună este o abordare populară și de succes pentru vindecare, dar există unele efecte secundare potențiale de care ar trebui să fim conștienți înainte de a începe să-l folosim.

  Tipuri de cărbune activat
  Carbunele activat vine de obicei sub formă de:
  Pulbere
  Pastile
  Comprimate
  Capsule
  Suspensii lichide
  Pulberea de carbon activ poate fi amestecată în orice număr de produse, inclusiv pasta de dinți.

  Beneficiile cărbunelui activat
  Cele mai importante beneficii ale cărbunelui activat includ capacitatea sa de a albi dinții, stimula sănătatea orală, vindeca mahmureala, sănătatea pielii, de a reduce inflamația, și de a îmbunătăți funcția cardiovasculară.

  Albește Dinții.
  Utilizarea cărbunului activat pentru a albi dinții este destul de popular. Pilulele de cărbune activ pot absorbi multe micro-particule și toxine din gură care pot provoca cavități, respirație urât mirositoare și alte boli orale comune.

  Previne Balonarea
  În timpul procesului digestiv, pot exista unele produse secundare ale metabolismului care pot provoca flatulență și balonare. Prin utilizarea de pastile de cărbune activat după o masă mare, puteți reduce cantitatea de balonare și crampe pe care le puteți simți.

  Remediu Pentru Mahmureală
  Când bei alcool prea mult, acumularea de toxine crește și poate duce la simptome de mahmureală. Bând o suspensie de cărbune activat poate ajuta la eliberare a acestor toxine. Face mahmureala ta ușor mai suportabilă.

  Stimulează Sănătatea Inimii
  Numeroase studii au arătat că utilizarea în mod regulat a comprimatelor de cărbune activat ajută la scăderea valorilor globale ale colesterolului și poate crește nivelurile de HDL (bun) colesterol. Acest lucru poate reduce riscul de ateroscleroză, atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, și boli coronariene de inima.

  Elimină Otrava
  Cărbunul activat a fost folosit în mod tradițional pentru a atenua otrăvirea. Dacă este luat destul de repede, cărbunele poate absorbi otrava înainte de a intra în sânge.

  Aparat Digestiv
  Comprimatele de cărbune activ sunt un complement ideal la o dieta de purificare digestiv, deoarece va opri adăugarea mai multor toxine la sistemul dumneavoastră, în timp ce ajută la eliminarea celor deja prezente.

  Îngrijirea Părului
  Studiile au constatat că, folosind cărbune activat topic pe păr și scalp, sub forma unei măști, poate trage toxine și deșeuri de produse din parul tau, care face parul uleios, în același timp ajutând pentru a preveni pierderea părului și mătreață.

  Previne Bolile Renale
  Rinichii sunt o componentă cheie în procesele de detoxifiere a organismului, și atunci când este vorba de sănătatea rinichilor, folosind acest carbon activat poate reduce riscul de a dezvolta boli renale.

  Scade Inflamația
  Când este aplicat pe piele, în special pe mușcăturile de gândaci, cărbunele activat poate reduce inflamația și preveni infecția.

  Purificarea mucegaiului
  Purificator de aer
  Eliminarea sindromului mirosului peștilor

  Doza De Cărbune Activat
  Dacă doriți să începeți să utilizați cărbune activat, este important să consumați doze sigure numai sub supraveghere medicală. Doza poate diferi în funcție de scopul utilizării acestei substanțe.

  În general, adulții nu trebuie să consume mai mult de 250 mg sub formă de capsule sau tablete.
  Lichid: atunci când se consumă această substanță într-o suspensie lichidă, doza poate fi cuprinsă între 25 și 50 grame.

  Notă: atunci când este utilizat pentru îndepărtarea otrăvii, doza va fi considerabil mai mare.

  Reacții Adverse
  În timp ce această substanță poate fi extrem de benefică pentru sănătatea generală, există unele efecte secundare potențiale de luat în considerare, cum ar fi:

  Probleme cu stomacul
  Decolorarea limbii
  Constipație
  Vărsături
  Diaree

  Notă: se pot produce și scaune negre și o limbă neagră, dar acestea sunt inofensive, deși surprinzătoare. Dacă aveți orice fel de blocaj sau obstrucție în intestine, ar trebui să evitați utilizarea acestuia.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi : https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/Share

  Lasă un răspuns