Sari la conținut

Cele mai eficiente metode pentru a scăpa de helicobacter pylori

  Cum să scapi de Helicobacter Pylori cu ajutorul unor remedii naturale și eficiente și fără a afecta corpul.

  Există metode naturale, eficiente de combatere a Helicobacter. Și despre ele am decis să vă spun în acest articol.

  Ce este Helicobacter pylori?
  Este un tip de bacterie care trăiește în stomacul nostru. Îi place să-și aleagă mucoasa stomacului și a intestinului. Această bacterie este profund „băgată” în mucoasă datorită formei sale.

  Pentru a supraviețui în condiții foarte acide, H. pylori sintetizează o enzimă specială-ureaza, transformând ureea în amoniac. Amoniacul rezultat neutralizează acidul clorhidric în jurul bacteriei și nu interferează cu activitatea sa vitală.

  În condiții normale, corpul nostru trimite un răspuns imun pentru a distruge invadatorii străine. Dar celulele imune nu pot pătrunde adânc în mucoasă. În plus, există dovezi că Helicobacter poate bloca răspunsul imun.

  Potrivit unor rapoarte, aproximativ 1/3-1/2 din populația totală a Pământului este infectată cu această bacterie.

  Numai relativ recent, oamenii de știință au demonstrat că această bacterie provoacă ulcere gastrice și ulcere. Dar! Ei încă nu sunt siguri în ce fel!

  Până în prezent, se știe că H. pylori provoacă 80% din toate ulcerele de stomac și 90% din toate ulcerele duodenale.

  Helicobacter pylori, această bacterie este numărul 1 cauza dezvoltării tumorilor canceroase ale stomacului. O teorie spune că inflamația cauzată de bacterie predispune țesuturile să se transforme în cancerigene. Acest lucru se datorează faptului că celulele deteriorate trebuie să se înmulțească mai repede decât cele obișnuite, ceea ce poate duce la mutații canceroase.

  Simptomatologie
  Una dintre principalele probleme este că majoritatea oamenilor nu au deloc simptome. Și dacă nu există simptome, atunci nu există nimic de tratat.

  Cele mai frecvente simptome:
  Dureri abdominale
  Indigestie
  Balonare
  Constipații
  În general, toate manifestările obișnuite ale gastritei.

  De obicei, bacteria este prinsă atunci când o persoană găsește deja ulcere (10-20% din cazurile de infecție totală) și cancer de stomac (1-2%).

  Cum să scăpați de Helicobacter pylori și ce puteți face?
  Tratamentul obișnuit sunt antibioticele, care nu întotdeauna își fac efectul dorit și distrug complet microflora intestinelor noastre.

  Remediile naturale sunt nu numai eficiente, ci și sigure, nu au efecte adverse.

  Prin urmare, mai întâi trebuie să schimbați nutriția și stilul de viață. Numai atunci puteți elimina helicobacterul și tratamentul va avea succes.

  Nutriție și stil de viață împotriva Helicobacter

  Evitați alimentele care irită mucoasa stomacului: zahăr, alimente foarte grase, alcool, alimente afumate și, dacă este posibil, toate produsele industriale care conțin aditivi alimentari sintetici.
  Respectați regulile care fac parte dintr-un stil de viață sănătos – consumul de apă curată, non-carbogazoasă, activitate fizică, somn de durată normală, timp suficient de odihnă etc.
  Utilizarea zilnică a uleiului de in a arătat o activitate antiulceroasă excelentă în stomac. Este mai eficient decât multe medicamente din farmacie. Pentru tratament, se recomandă 1 până la 3 linguri de ulei de in pe zi.

  Remedii naturale împotriva Pilori Helicobacter
  Există produse antibacteriene naturale care acționează nu numai împotriva Helicobacter, ci și împotriva altor bacterii patogene.

  Pe primul loc este varza albă. Poate fi folosită sub formă de suc proaspăt stors (1-3 pahare pe zi). Începeți cu o cantitate mică, astfel încât organismul să se poată obișnui cu terapia cu suc. Varza albă poate fide asemenea consumată în salate.

  Varza de broccoli si ridichea sunt de asemenea benefice. Toate conțin substanțe fitochimice, care au un efect antioxidant puternic și distrug direct helicobacterul.

  Usturoiul are de asemenea un efect antibacterian foarte bun, dar ar trebui să fie consumat proaspăt zilnic, dar nu este potrivit pentru toată lumea.
  Antioxidanții luteina și zeaxantina sunt cunoscuți pentru proprietățile lor antitumorale, antibacteriene, antioxidante și stimulatoare ale sistemului imunitar. Acestea se găsesc în cantități foarte mari în legume proaspete cu frunze verzi și varză, deci este foarte recomandat să mănânci salate proaspete verzi. Acestea au un efect calmant, de reglementare și curățare asupra tractului gastrointestinal datorită conținutului ridicat de clorofilă.

  Sucul de afine se potrivește perfect în terapia anti-helicobacteriană.

  În timpul tratamentului este important să luați probiotice.

  Mai jos, am colectat cele mai eficiente substanțe naturale pentru a combate această bacterie.

  Mastic (Mastic Gum)
  Sau rășina copacului de fistic. Acest remediu este foarte eficient pentru tratamentul ulcerelor încă din Imperiul grec. Cercetările arată că chiar și o cantitate mică de mastic poate distruge complet Helicobacter pylori și vă poate scăpa de ulcere.

  Dozare:

  Săptămâna 1: 1000 mg dimineața pe stomacul gol
  Săptămâna 2: 1000 mg dimineața și înainte de culcare pe stomacul gol
  A treia săptămână: 1000 mg dimineața, după-amiaza și înainte de culcare pe stomacul gol.


  Probiotice
  Probioticele ajută la combaterea infecțiilor și susțin sănătatea intestinală necesară pentru o imunitate puternică.

  Dozare:

  Luați capsule de probiotice pe stomacul gol dimineața. Și nu uitați de alimentele fermentate (varză, kefir, cvas de sfeclă și așa mai departe).


  Ulei de măsline
  Un studiu din 2007 a constatat că uleiul de măsline poate fi utilizat pentru a trata ulcerele cauzate de bacteria H. pylori. Și uleiul a fost eficient împotriva a 8 tulpini de bacterii, dintre care 3 au fost imune la antibiotice. În plus, uleiul este foarte stabil în sucul gastric.

  Dozare:

  Alegeți ulei de măsline de calitate presat la rece într-o sticlă întunecată. Luați 1 linguriță de 2 ori pe zi.

  Miere Manuka 550+
  Sau mierea care are cele mai puternice proprietăți antibacteriene! Inhibă complet creșterea și dezvoltarea bacteriilor conform cercetărilor Department of Biology Sciences, Univercity of Waikato, New Zealand.

  Folosind miere manuka, este foarte important să alegeti procentul de MGO corect al mierei ( MGO 550+ )

  Dozare:

  Mâncați mierea brută, nu beți cu ceai fierbinte – distruge toată activitatea antibacteriană a mierei.

  Luați 1 linguriță de Miere Manuka de 3 ori pe zi cu 30 min. înainte de mâncare.


  Ulei de nucă de cocos
  Un antibiotic natural excelent datorită conținutului de acid lauric, capabil să distrugă Helicobacterul deoarece are capacitatea de a pătrunde în pliurile stomacului și intestinelor, unde se ascunde bacteria.

  Dozare:

  1 linguriță de 3 ori pe zi.
  Și pentru final câteva sfaturi importante:

  Helicobacter pylori este foarte, foarte încăpățânat. Tratamentul va fi lent, dar sigur și poate dura până la cinci luni. Deci, aveți răbdare și nu vă lăsați la jumate de drum.
  Helicobacterul poate provoca alergii deoarece duce la deteriorarea peretelui intestinal și duce la permeabilitate ridicată. Prin urmare, problemele de piele, reacțiile alergice și toate celelalte manifestări ale „intestinului găurit” – poate fi o manifestare a acestei bacterii.
  Este posibil să aveți deficit de minerale deoarece bacteria blochează absorbția mineralelor de către corpul nostru datorită faptului că neutralizează sucul gastric.
  Este o infecție cronică. Și asta înseamnă că duce la o scădere a transformării T4 în tiroidă T3. Și aici avem deja tiroidită, și cu ea excesul de greutate, constipație, piele uscată, depresie și așa mai departe.
  Este posibil să aveți oboseală cronică. Și acest lucru se datorează faptului că Helicobacter pylori adoră vitaminele B și fierul.

  Postat : retetenaturiste.net
  Pentru susținerea proiectului nostru dați share la acest articol, abonați-vă la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/ Share

  Lasă un răspuns