Sari la conținut

Nu folosi e-Cigarete, Vaping

  Îngrijorat de valul de decese asociate cu vaping, CDC a emis recent avertismente împotriva utilizării de e-țigări sau vaping produse.

  Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său internet, CDC a recomandat evitarea completă a oricăror e-țigări sau produse vaping care conțin nicotină sau tetrahidrocanabinol (THC). Agenția Federală investighează în prezent o anchetă multistatală și multi-departament cu privire la focarul de leziuni pulmonare asociate cu produse vaping.

  Numărul acestor cazuri se situează în toată țara la 1,299. Din aceste 26 de cazuri din 21 de state a rezultat decesul pacienților. Cele mai recente constatări sugerează că majoritatea deceselor au loc prin utilizarea produselor care conțin THC din surse neverificate. În timp ce CDC și FDA nu au identificat cauza exactă a acestor leziuni, toți pacienții au raportat utilizarea de produse vaping.

  În special, CDC recomandă ca adulții, tinerii și femeile gravide să se abțină complet de la utilizarea produselor vaping. Risipind noțiunea că țigările electronice reprezintă opțiunea cea mai sigură, organismul național de sănătate a precizat că utilizarea continuă presupune riscuri.

  Cei care nu folosesc în prezent produse din tutun nu ar trebui să vadă acest lucru ca pe o alternativă mai sigură.

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi : https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns