Sari la conținut

Rostopasca tratează mai eficient decât orice medicamente

  Rostopasca are o caracteristică foarte interesantă. Caută imediat rădăcina bolii.

  Se poate aplica sub formă de suc, decoct, tinctură, extract. Oamenii știu despre proprietățile vindecătoare din cele mai vechi timpuri.

  Pentru tratamentul bolilor oculare : trebuie să gătiți sucul de rostopască cu miere într-un raport de 1:1 la foc mic până când spuma se oprește. Acest lichid trebuie aplicat pe ochii de la trachom pâna la belm.

  În satele rusești, copiii de sunt scăldați în decoctul de rostopasca, tratează tuberculoza cutanată, scabia, reduc negii și pistrui.

  Rostopasca are un efect antitumoral dizolvă cicatricile după atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.
  (1 lingură de rosopască la un pahar de apă clocotită infuzați exact 15 minute într-un termos). Luați 2 linguri de 3 ori pe zi înainte de mese.

  Infuzia de rostopască în amestec cu urzică și gălbenele împiedică proliferarea metastazelor. Ierburile se iau în părți egale de greutate, se macină, se amestecă. Apoi luați 1 lingură de amestec si turnați într-un pahar de apă clocotită, infuzați într-un termos. Luați jumate de cană dimineața pe stomacul gol și cealaltă jumătate de pahar înainte de cină.

  Sucul proaspăt de rostopască „cauterizează” negii, candilomii, polipii, calusurile, paradontoza, se utilizează în bolile ficatului și vezicii biliare. Cu polipi de rect, faceți o clismă de 5-7 picături de suc de rostopască pe 50-60 g de apă pe timp de noapte.

  Sucul de rostopască poate fi recoltat pentru iarnă. Pentru a face acest lucru, tăiați ușor tulpinile cu o lungime de 12-15 cm cu flori, treceți printr-o mașină de tocat carne și stoarceți sucul. La 1 litru de suc, trebuie să adăugați 500 g de vodcă sau 250 g de alcool.

  În cazul bolilor de stomac: prima zi pentru 1 linguriță de 3 ori pe zi înainte de mese, iar în a doua și în următoarele zile pentru a lua 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese.

  Atenție: rostopasca este o plantă otrăvitoare. Beți câteva picături, Începând cu 2-3.

  Lasă un răspuns