Sari la conținut

Ajutor pentru durere de stomac! 7 moduri dovedite!

  Nu te grăbi să fugi la farmacie! Iată mijloacele simple pe care le-au folosit multe generații!

  Există modalități simple și naturale de a depăși aceste dificultăți într-o perioadă foarte scurtă de timp.

  Aveți grijă de dvs., utilizați remedii naturale și veți fi sănătoși!

  Vă oferim 7 rețete simple care vă vor ajuta să vă ocupați rapid de durerile de stomac.

  Mierea

  Unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru calmarea durerii stomacului este mierea, deoarece conține enzime și acizi care ajută la digestie și absorbția alimentelor. Cu o linguriță de miere sau în combinație cu ceai se poate ameliora greață și diareea.

  Supa

  Dacă cu o zi înainte ai mâncat prea mult, atunci a doua zi nu ar trebui să mori de foame. Este mai corect să mănânci supă de legume cu morcovi și cartofi. aceste legume sunt ușor de digerat și nu vor provoca iritații în stomac. Se recomandă supa pe bulion de pui sau pur și simplu bulion de pui de casă.

  Ceai

  Ceaiul de musetel este una dintre cele mai ușoare căi de a reduce inflamația în stomac. Ceaiul de menta si musetel va elimina anxietatea . Ceaiul de menta ajută la durerea menstruală și reduce senzația de greață. Ceaiul de ghimbir vă va adăuga putere.

  Pesmeti

  Cu indigestie, vechiul remediu — pesmeți cu ceai puternic va ajuta. pesmeții acționează ca un sorbent, absorb toxinele din intestin.

  Orez

  Cu diaree, se recomandă orezul fiert până la terci vâscos. Acest instrument dovedit are un efect de fixare, învăluie pereții intestinului și absoarbe toxinele.

  Ghimbir

  Este cunoscut faptul că ghimbirul ajută la durerea abdominală. Este suficient să mănânci ca ceai sau ca parte a aditivilor alimentari.

  Lasă un răspuns