Sari la conținut

5 Condimente naturale pentru a combate durerea de genunchi


  Acest articol a fost verificat și aprobat de pedagogul în educație fizică și nutriționistul Elisa Morales Lupayante la 31 Mai 2019
  Descoperiți în acest articol cum puteți ajuta turmeric, ghimbir, scorțișoară, cuișoare, și piper cayenne pentru a combate durerea de genunchi.

  Dacă ați ajuns aici, este pentru că sunteți în căutarea unui mod natural de a lupta împotriva durerii de genunchi. Acest lucru poate fi realizat cu un tratament adecvat și ajutor suplimentar de unele condimente cu proprietăți anti-inflamatorii și analgezice.

  Durere la genunchi
  Durerea de genunchi, din păcate este o problemă comună care nu se limitează la o anumită vârstă. Aceasta poate fi legat de un ligament sau leziuni cartilaj, sau la unele patologii, cum ar fi artrita, guta, sau infecții.

  Mai jos împărțim cele 5 mirodenii care ne pot ajuta să luptăm împotriva durerii de genunchi în mod natural.

  5 condimente naturale pentru a combate durerea de genunchi

  • Curcumă

  Datorită compusului său activ, curcumina, acest condiment natural poate ajuta la tratarea durerii la genunchi. Acționează ca analgezic și antiinflamator.
  Mai întâi ne referim la Regina mirodeniei: curcuma. Acest remediu medicamentos puternic, care a fost utilizat și consumat încă din antichitate pentru proprietățile sale antiinflamatoare, analgezice, antioxidante, anticanceroase și hepatoprotective.

  De fapt, unele cercetări confirmă că efectele sale sunt mai puternice decât cele ale unor medicamente analgezice. Și cu avantajul de a nu avea efecte secundare asupra sănătății dumneavoastră. De aceea este prima noastră opțiune de a lupta împotriva durerii la genunchi.

  • Ghimbir
   În al doilea rând, ghimbirul, din aceeași familie turmeric, este la fel un remediu excelent pentru ameliorarea durerii. În plus, o putem consuma și o putem folosi la nivel top, aplicând ulei esențial de ghimbir diluat într-un alt ulei de bază.

  • Piper Cayenne
   În al treilea rând, piper cayenne conține capsaicin, un compus activ care este foarte picant, dar foarte benefic împotriva durerii.

  Cu toate acestea, dacă alegem să adăugăm ardei cayenne la mesele noastre, ar trebui să avem în vedere că ardeiul Cayenne poate fi iritant.

  • Scorțișoară
   Scorțișoara conține nutrienți care ajută la combaterea inflamației și a durerii. De aceea e o completare bună la durerea de genunchi.
   Scorțișoara este un condiment cu proprietăți anti-inflamatorii, de vindecare. Acesta poate fi combinat cu alte ingrediente, cum ar fi ghimbir și ulei de susan, pentru a reduce durerea și de a îmbunătăți mobilitatea în comun.

  Recomandăm alegerea varietății de scorțișoară pentru efectele sale terapeutice puternice. îl putem prepara în perfuzie sau îl putem lua ca supliment.

  • Cuișoare
   În cele din urmă, cuișoarele conțin eugenol în cantități semnificative. Acest compus, este prezent în scorțișoară, are proprietăți analgezice. De fapt, acest condiment a fost deja folosit în antichitate ca un remediu pentru a calma durerea de dinți.

  Putem aplica ulei de cuișoare în zona afectată pentru a oferi o amorțeală genunchiului. Această metodă va aduce o îmbunătățire semnificativă.

  Acum știm aceste cinci condimente de vindecare pentru a lupta durerea de genunchi. Nu numai că ne ajută să condimentăm și să îmbunătățim gustul alimentelor, dar au și beneficii medicinale foarte eficiente pentru diferite condiții de sănătate.

  Lasă un răspuns