Sari la conținut

Ce boli tratează rădăcina de lemn dulce


  Rădăcina de lemn dulce este foarte utilă pentru persoanele cu tensiune arterială scăzută și pentru cei cu probleme hepatice. În plus, este un adevărat panaceu pentru problemele suprarenale.

  Ce tratează rădăcina de lemn dulce

  Rădăcina de lemn dulce este unul dintre cei mai de încredere asistenți în lupta împotriva bolilor cronice care au lovit lumea în ultimul secol. În primul rând, are un puternic efect antiviral. Herpesvirusurile (inclusiv virusul Epstein-Barr, HCG-6, citomegalovirusul și ringworm) sunt o cauză obișnuită a multor boli misterioase. Printre acestea se numără fibromialgia, sindromul oboselii cronice, boala Lyme, sindromul Meniere, oboseala adrenalină, precum și amețeli, dureri corporale, nevralgie maxilarului, gâtului, umărului. Ele provoacă, de asemenea, așa numitele boli autoimune cum ar fi artrita reumatoidă și tiroidita sau zob Hashimoto (fiecare detaliu descris în prima mea carte).

  Despre beneficiile rădăcinii de lemn dulce

  Această plantă este foarte utilă pentru persoanele cu tensiune arterială scăzută și pentru cei cu probleme hepatice. În plus, acesta este un panaceu real pentru problemele suprarenale: nici ginsengul, nici rhodiola, nici busuiocul, nici măcar ashwagandha nu pot concura cu rădăcina de lemn dulce în acest domeniu. Toate aceste plante sprijină doar funcția glandelor suprarenale, adică servesc mai mult pentru prevenire decât pentru tratament. Rădăcina de lemn dulce acționează ca un încărcător pentru acest organ, umplându-l cu energie vitală.

  Boli
  Asigurați-vă că includeți rădăcina de lemn dulce în dieta dvs. dacă suferiți de oricare dintre cele de mai jos.

  Fibromialgia, sindromul de oboseală cronică (СХУ), boala Lyme, sindromul Meniere, neuropatie, boala Graves, cistita interstițială, diverticulita, diverticuloza, toate bolile autoimune și-intestinale (în special în tiroidita Hashimoto, lupus si artrita reumatoida), osteomielită, migrene, tulburari digestive, strep gât, virusul Epstein – Barr / mononucleoza, zona zoster, hipertiroidism, apendice inflamate, periarthritis umărului, inflamația creierului, hipotiroidism, gastrită, nevrită facială, depresie, laringită, oboseală adrenalină, infecții ale tractului urinar, sciatică, boală de reflux gastroesofagian (GERD).

  Simptomele
  Asigurați-vă că includeți rădăcina de lemn dulce în dieta dvs., dacă oricare dintre următoarele simptome sunt caracteristice pentru dumneavoastră.

  Amețeli, dureri de corp, anxietate, insomnie, nevralgie, dureri de maxilar, dureri de gât, dureri în zona umerilor, senzație de furnicături și amorțeală la nivelul membrelor, constipație, dureri abdominale, dureri de cap, greață, alergii alimentare, rece la nivelul membrelor, simptomele menopauzei, stomatită ulcerativă, reflux acid, de apel sau un bâzâit în urechi, sindromul premenstrual (PMS), nivelul scăzut de acid clorhidric, senzație de arsură vaginală, dureri vaginale, răni (inclusiv ulcer gastric și duodenal), acnee, ticuri, crampe, dificultăți la înghițire, palpitații ale inimii, ficat stagnant, dureri pelvine, pierderea libidoului, inflamația splinei.

  Sprijin emoțional
  Rădăcina de lemn dulce este potrivită tuturor celor care trec emoțiile prin corpul lor, nu doar prin cap. Dacă aparțineți unui număr de persoane hipersensibile pentru care orice neînțelegere cu un iubit provoacă dureri de stomac sau tensiune internă, luați în mod regulat această plantă. Acest lucru va face viața mai ușoară.

  Cu utilizarea corectă, rădăcina de lemn dulce poate readuce sănătatea oamenilor care și-au petrecut toată viața luptând împotriva bolilor. Dacă ați fost vreodată grav bolnav, atunci știți că recuperarea este o adevărată magie. Cei care nu au trecut prin acest lucru văd pur și simplu din exterior cum se recuperează înapoi la viața obișnuită, dar cel care a simțit situația din interior percepe acest lucru ca un miracol. Și nu numai faptul vindecării, ci și mijloacele prin care sa întâmplat. Rădăcina de lemn dulce ne învață că în viața de zi cu zi există multe minuni mici – trebuie doar să învățați să le observați.

  Sfaturi
  Dacă încercați să vă înțărcați de la consumul de cafeină, încercați un ceai cu rădăcină de lemn dulce. Vă va energiza de dimineață, nu mai rău decât cafeaua obișnuită.

  Dacă aveți probleme digestive sau ați mâncat ceva de calitate scăzută pentru masa de prânz la restaurant, beți ceai cu rădăcină de lemn dulce. Acest lucru va ajuta la funcționarea tractului gastro-intestinal.

  Tinctura din rădăcina de lemn dulce este mai eficientă dacă nu conține alcool.

  Ceai cu rădăcină de lemn dulce și scorțișoară
  Cantitatea de ingrediente este calculată pentru 4 cesti

  Gustul și aroma bogată a acestui ceai vă vor aduce cele mai calde amintiri. O ceașcă, te duce mental înapoi într-o copilărie fericită departe și amintiți-vă gustul de bomboane de la rădăcina de lemn dulce-și veți avea imediat soare pe suflet.

  2 linguri de rădăcină de lemn dulce uscat
  1 lingurita de coaja de portocala
  1 linguriță de scorțișoară măcinată
  1/2 linguriță cuișoare
  Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Se fierbe patru cești de apă. Pentru fiecare porție de ceai, utilizați o linguriță de amestec la o ceașcă de apă fierbinte. Infuzați cinci minute sau mai mult – la gust.

  Abonează-te la pagina noastră facebook
  Și distribuie acest articol dacă ți-a plăcut