Sari la conținut

Pancreatită – Salvarea


  O linguriță de semințe de mărar tocate se toarnă un pahar de apă clocotită, insistă o oră, se scurge. Bea 4 ori pe zi.

  Iarba de pelin este folosită amar sub formă de perfuzie sau tinctură de alcool.

  La 1 lingura de plantă, se toarnă 1 cană de apă fierbinte, se aduce la fierbere, se fierbe timp de 3-4 minute, insistă timp de 45 de minute, se filtrează. Luați 1-3 linguri. cu 15 minute înainte de mese. Atunci când se prescrie medicamente cu pelin la pacienți care suferă de boli cronice ale pancreasului și ale tractului biliar, durerea scade sau dispare complet, tulburarea digestiei si apetitul se îmbunătățește, scaunul se normalizează.

  Ovăz

  Sortați ovăzul, înmuiați-l și puneți-l într-un loc cald. În a doua zi, când boabele de ovăz germinează, clătiți-le, uscați-le și măcinați-le într-o râșniță de cafea, făina de ovăz rezultată se diluează cu apă rece, se toarnă apă clocotită și se fierbe timp de 1-2 minute. După aceea, scoateți jeleul de la foc și insistați-l timp de 20 de minute. Apoi strecoară și bea. Jeleul de ovăz ar trebui să fie întotdeauna proaspăt.

  Cartofi si Morcov

  Ia 2-3 cartofi medii și 1-2 morcovi. Spălați bine. La cartofi coaja însăși nu trebuie tăiată. Apoi treceți printr-un storcător, ar trebui să obțineți 200 de grame de suc. Sucul se bea cu o jumătate de oră înainte de mese. Cursul de tratament 7 zile, după o pauză de o săptămână repetați. Trebuie să faceți 3 cursuri de tratament.

  Cu pancreatită, se recomandă să consumați în mod regulat varză de mare fără condimente picante.