Sari la conținut

Antibiotic Natural Care Distruge 650 de agenți Patogeni și Diferite Infecții în 72 de ore.

  Argintul coloidal este un medicament care precede industria farmaceutică cu un număr de ani. Utilizarea sa a fost întreruptă în 1938, când a început fabricarea medicamentelor, dar a rămas în uz ca un tratament homeopatic. Este practic non-toxic pentru oameni, ucide aproximativ 650 de tipuri diferite de bacterii, viruși și ciuperci. În comparație cu cele cinci sau zece ținte diferite pe antibiotic, alegerea clară este argintul coloidal. Aceste organisme unicelulare sunt prea simple pentru a face față ionilor de argint, care sunt bioactivi în forma lor de bază. Din moment ce atât de multe tipuri de invadatori ai corpului sunt distruse de argint, se poate șterge o gamă largă de maladii din corpul uman. Câteva dintre acestea vă prezentăm mai jos.

  Infecții ale urechii – deoarece argintul coloidal ucide aproape orice bacterie care ar putea provoca o infecție a urechii, este excepțional de eficientă în tratarea infecțiilor urechii.

  Psoriazisul – psoriazisul apare adesea în prezența bacteriilor iritante ale pielii, cum ar fi cele care cauzează acnee prin înfundarea porilor. Un tratament topic de argint coloidal funcționează bine ca un agent antibacterian.

  Infecții oculare-argintul coloidal nu este doar eficient ca o soluție antibacteriană, el nu are nici un efect asupra țesuturilor, de aceea nu veți simți nici o durere de la un tratament. Este chiar suficient de blând pentru a utiliza pentru infectia ochiului unui copil.

  Probleme ale sinusurilor – cele mai multe probleme ale sinusurilor sunt cauzate de infecție, fie că este bacteriană sau virală. Argintul coloidal ucide mulți germeni care cauzează probleme sinusale, și poate fi aplicat cu un inhalator nazal, ca orice spray nazal standard.

  Răceală – poate fi tratată cu succes cu un spray nazal de argint coloidal, deoarece cele mai multe răceli sunt cauzate de o infecție virală simplă. Tratamentul este sigur pentru toate vârstele, pentru că nu afectează negativ țesutul uman la dozele necesare pentru a trata împotriva microbilor.
  Majoritatea virusurilor gripale – unele cercetări sugerează că până și gripa porcină poate fi ucisă printr-un tratament cu argint coloidal. Este cu siguranță eficient în distrugerea majorității virusurilor de gripă pe care le-ați putea întâlni în orice an dat.

  Pneumonia – Pneumonia poate fi cauzată de o gamă largă de agenți patogeni, iar antibioticele nu ajută întotdeauna. Argintul coloidal este un tratament bun pentru pneumonie, deoarece este la fel de eficient la distrugerea infecțiilor virale ca este infecții bacteriene.

  Acneea – acneea este în general cauzată de bacterii care blochează porii, dar argintul coloidal elimină bacteriile și curăță porii. Acesta poate fi utilizat ca spălare a feței.

  Herpes – virusul herpes la fel poate fi tratat cu argint coloidal. Acesta poate fi luat ca un tratament topic atunci când apar erupții cutanate, și sa dovedit a fi eficient la eliminarea virusului atunci când este luat pe cale orală.

  Tuberculoză – este cauzată de o infecție bacteriană în plămâni, astfel încât acesta poate fi tratată cu un inhalator de argint coloidal.Este relativ scump pentru a lupta cu medicamente farmaceutice standard, dar argintul coloidal este o opțiune mai sigură, mai accesibilă.

  Negi – sunt cauzate de un virus care infectează pielea, și acestea sunt adesea dificil de eliminat. Argintul coloidal este o modalitate de a trata negi, deși este nevoie de timp. Tratamentul regulat va micșora orice neg.

  Amigdalita – amigdalita este de obicei cauzata de o infectie bacteriana, si eliminarea amigdalelor nu este singura optiune de tratament. Argintul coloidal este eficient în reducerea infecției în aproape toate cazurile.

  Eczema – Eczema este clasificată prin piele ușor inflamată, de obicei ca rezultat al prezenței bacteriilor. Argintul coloidal elimină acea bacterie și ajută la reducerea inflamației.

  Lasă un răspuns