Sari la conținut

Banane, miere și apă: spuneți la revedere tusei și bronșitei

  Banane, miere și apă: spuneți la revedere tusei și bronșitei

  Unele cauze ale tusei acute includ:

  răceala
  gripă
  pneumonie

  Cauze frecvente ale tusei cronice:

  alergii
  astm (cele mai frecvente la copii)
  bronșită
  boala de reflux gastroesofagian

  Tusa este pentru a ajuta organismul sa scape de materiale straine sau mucus de la plamani si tractului respirator. Tusa este unul dintre mecanismele de protecție ale corpului dumneavoastră, conceput pentru a facilita respirația.

  Ce facem când începe tusea? Mergem direct la farmacie pentru sirop de tuse. Dar siropurile nu sunt cea mai bună soluție. Cercetătorii au descoperit că aceste sirop-uri au efecte negative asupra organismului.

  Compoziția produsului:

  2 banane ecologice coapte
  2 linguri de miere brută
  400 ml de apă
  Mod de preparare:

  Aduceți apă la fierbere. Se amestecă bananele și se adaugă în apă. Se acoperă și se lasă să se răcească o jumătate de oră.

  Adăugați miere și amestecați bine.

  Cum se folosește această rețetă:

  Pentru a utiliza această rețetă pentru obținerea celor mai bune rezultate, va trebui să consumați aproximativ 100 ml de amestec de patru ori pe zi. Aceasta înseamnă că ar trebui să consumați zilnic aproximativ 400 ml din această rețetă pentru a obține o ușurare rapidă a tusei.

  Ingredientele enumerate mai sus ar trebui să fie suficiente pentru o zi, iar dacă simptomele persistă, puteți face întotdeauna un lot proaspăt utilizând aceeași rețetă.

  În decurs de 5 zile, bronșita și problemele cronice ale tusei vor dispare. Încercați această rețetă de casă pentru tratarea bronșitelor și tusei persistente astăzi.

  Bananele ușurează tusea și simptomele acesteia, precum și creșterea nivelelor de serotonină, ajutându-vă să dormiți mai bine.

  Lasă un răspuns