Sari la conținut

Top 6 Beneficii Ale Proteinei Din Semințe De Dovleac

  Dacă sunteți în căutarea unei gustări gustoase, care se dublează ca o mâncare sănătoasă, nu căutați decât semințele de dovleac. Aceste semințe sunt ambalate cu o gamă largă de nutrienți, inclusiv mangan, cupru, magneziu, zinc și proteine. În plus, ele conțin compuși de plante numiți fitosteroli și antioxidanți, care pot da sănătății dvs. un impuls suplimentar.

   
  Datorită conținutului ridicat de fibre, ele pot spori consumul de fibre. În ceea ce privește conținutul lor de proteine, proteina din semințe de dovleac este una dintre cele mai puternice proteine ​​din plante.

  Cea mai bună parte este că aceste semințe sunt foarte portabile, ceea ce vă permite să le folosiți ca o gustare rapidă oricând.

  Top 6 beneficii de sănătate de proteine ​​din semințe de dovleac

  Proteina de semințe de dovleac este ambalată cu fier!
  Dacă ați avut anemie, aveți în prezent sau aveți riscul de a dezvolta anemie, puteți beneficia cu adevărat de proteine ​​din semințe de dovleac. Luând o pulbere de proteine ​​din semințe de dovleac vă poate ajuta să întâlniți până la 40% din necesarul zilnic de fier.

   
  Sucul de semințe de dovleac este bogat în magneziu
  Proteina din seminte de dovleac este bogata in magneziu, un mineral esential pentru organism. Din păcate, deficitul de magneziu este în continuă creștere, provocând probleme precum insomnia, starea proastă, scăderea energiei, scăderea zahărului din sânge și constipația. Semințele de dovleac sunt una dintre cele mai bune surse de magneziu pe care le puteți obține.

  Proteinele Din Semințe De Dovleac sunt Bogate În Zinc
  Proteina din semințe de dovleac este o sursă puternică de zinc, care este esențială pentru sistemul imunitar, metabolismul carbohidraților, producția de hormoni, părul, pielea și unghiile.

  Sucul de semințe de dovleac este bogat în grăsimi sănătoase
  Proteina din semințe de dovleac este bogată în proteine ​​cu o varietate de aminoacizi, dar este de asemenea o sursă importantă de grăsimi sănătoase din acizii grași omega 3. Omega-3 grăsimi sunt excelente pentru digestie, starea de spirit, sănătatea inimii și pot reduce inflamația.

  Dovleacul de semințe de dovleac nu este alergic
  Cele mai multe proteine ​​pe bază de plante includ soia, care poate fi problematică pentru persoanele alergice sau sensibile la soia. Dovlecelul de semințe de dovleac este o alegere excelentă pentru cei cu alergii la soia, care încă mai oferă o mulțime de proteine ​​pe bază de plante.

  Sucul de semințe de dovleac este alcalin și poate reduce inflamația
  Proteina din semințe de dovleac este o sursă excelentă de clorofil, un compus care curăță, detoxifică și alcalinizează organismul. În plus, poate calma și reduce inflamația în organism. Sună grozav, nu-i așa?

  Postat : retetenaturiste.net
  Nu uitați să vă abonați la pagina noastră facebook pentru a fi notificat cu articole noi  https://www.facebook.com/retetenaturiste.net/

  Lasă un răspuns