Sari la conținut

Beneficiile pentru sănătate ale combinației de usturoi cu miere

  Știați că o combinație dintre cele mai sănătoase alimente poate fi mai puternic decât orice medicament ? Dacă combini usturoiul cu mierea, vei obține cel mai eficient vaccin. Înainte de a ajunge la remediu, vom vedea beneficiile acestor două ingrediente.

  Beneficiile usturoiului
  Usturoiul este o substanță extrem de benefică și eficientă în tratarea și prevenirea numeroaselor condiții de sănătate. Acest lucru se datorează proprietăților sale antioxidante și a numeroșilor nutrienți pe care îi conține. Usturoiul este ambalat cu vitamina B6, vitamina C, seleniu, mangan și fibre. Mai mult, conține un compus puternic, cunoscut sub numele de alicin. Alicina este capabilă să scadă tensiunea arterială și nivelul colesterolului, să curețe arterele și să furnizeze proprietăți anticanceroase și efecte antimicrobiene.

  În plus, usturoiul este scăzut în calorii și poate ajuta cu multe boli minore. S-a dovedit că usturoiul ajută la gripă, febră, diaree, infecții fungice și poate chiar să-ți curețe corpul de toxine.

  Beneficiile mierii brute
  Mierea brută conține numeroase minerale și vitamine, cum ar fi zinc, magneziu, potasiu, fier și seleniu.

  În plus, mierea brută are un index sănătos de glicemie. Indexul glicemic sănătos ajută digestia. Mierea scade nivelul colesterolului rău și crește întregul sistem imunitar și digestiv. În plus, mierea crește nivelurile de energie și poate ajuta la procesul de scădere în greutate.

  Usturoi crud și miere
  Când combinăm ingrediente atât de puternice, obținem un remediu uimitor pentru orice boală. Cel mai bun mod de a mânca usturoi e să-l consumi crud. Ciopârțește 2-3 cuișoare de usturoi și amestecă-le cu o linguriță de miere. Înghite amestecul fără să-l mesteci. Puteți consuma pe o bază de zi cu zi pentru prevenirea bolilor.

  O altă rețetă.

  Ingrediente:

  3-4 capete de usturoi
  1 ceasca de miere cruda
  un borcan mic cu capac
  Instrucțiuni:

  Se îndepărtează stratul exterior al cuișoarelor de usturoi. Pune-le într-un borcan și acoperă-le cu miere. Folosind o lingură, eliberează orice bule de aer prinse. Închide borcanul și lasă-l să stea câteva zile în frigider.

  Utilizare:

  Consuma o lingurita din acest amestec pe o baza de zi cu zi pentru a stimula sistemul imunitar. Ar trebui s-o mănânci pe stomacul gol.

  Rețetă Tonică Cu Usturoi.
  Acesta este un remediu uimitor, care va elibera simptomele iritante de gripă.

  Ingrediente:

  ½ Ceapă (tăiată)
  5 cuișoare de usturoi (tocat)
  2 ardei iuți roșii (tăiați)
  ghimbir tocat
  Suc de lămâie stors
  Oțet de mere Organic
  Instrucțiuni:

  Ia un borcan de mărime medie și adaugă ceapă, usturoi, ardei iute și semințele în el. Apoi, pune ghimbirul pe partea de sus și adaugă sucul de lămâie. Ultimul dintre aceste ingrediente este oțetul de mere. Să rămână peste noapte, într-un loc rece și întunecat. Puteți lua o linguriță din acest tonic cât de des doriți.

  Lasă un răspuns