Sari la conținut

Beneficiile Apei Calde Sărate

  Apa caldă sărată este o băutură ieftină care îți poate crește sănătatea. Trebuie doar apă caldă și sare de mare. Puteți simți beneficiile chiar și după primul consum, așa că imaginați-vă cum starea generală de sănătate s-ar îmbunătăți după șapte zile de băut această apă. Corpul tău va fi fără toxină și celulele mai puternice.

  Iată cum se prepară această băutură:

  Rețetă De Apă Sărată Caldă
  Ingrediente:

  1 litru de apă călduță
  2 lingurițe de sare de mare (nu sare de masă)
  Instrucțiuni:

  Tot ce trebuie să faceți este să se amestecați sarea de mare într-un pahar de apă caldă până când granulele de sare dispar. Consuma aceasta bautura timp de sapte zile dimineata, imediat dupa ce te trezesti, pe stomacul gol. Apoi, faceți o pauză de șapte zile, și repetați din nou procedura. Rețineți că trebuie să faceți întotdeauna o pauză de o săptămână după o săptămână de consum.

  Beneficiile sănătoase ale apei calde sărate de băut

  • Ajută La Digestie
   Apa sărată stimulează funcționarea și activarea glandelor salivare în gură. Într-adevăr, digestia începe cu acțiunea amilazei în gură.

  Pe de altă parte, sarea grăbește o enzimă de digerare a proteinelor și acidul clorhidric din stomac, ajutând astfel la procesul de descompunere a alimentelor. Prin urmare, apa sărată reglează digestia și absorbția nutrienților.

  1. Detoxifiere
   Apa sărată furnizează minerale care sunt benefice pentru detoxifierea întregului sistem al organismului. În plus, această băutură este un puternic agent anti-bacterian dublează astfel efectul de detoxifiere asupra corpului, și elimină bacterii și toxine.
  2. Îmbunătățește Sănătatea Osoasă
   Organismul neutralizează aciditatea fluxului sanguin prin utilizarea calciului și a altor minerale, precum și ceea ce duce la suferință de multe boli osoase, inclusiv osteoporoză. Aceste minerale pot fi reumplute prin utilizarea apei sărate, astfel încât sănătatea osoasă se îmbunătățește.
  3. Îmbunătățește Sănătatea Pielii
   Mineralele conținute în sare, cum ar fi zinc, sulf, crom, și iod, sunt foarte benefice pentru pielea sănătoasă. Zincul controlează glandele petroliere și ajută la vindecarea rănilor. Sulful face pielea moale și tratează eczema și erupția. Cromul protejează scalpul de uscăciune. Și nu în ultimul rând, iodul îmbunătățește metabolismul pielii și alimentarea cu oxigen.
  4. Ajută la Scăderea În Greutate
   Apa sărată promovează pierderea în greutate prin reducerea apetitului, astfel previne consumul excesiv de alimente și oprește pofta de alimente. Astfel, dacă consumați apă sărată în mod regulat, vă veți controla apetitul și veți pierde în greutate rapid. Mai mult, corpul tău va absorbi mai mulți nutrienți din mâncarea consumată.
  5. Tratează Inflamațiile
   Cantitatea de sare de care organismul are nevoie și are nevoie este de 8 grame (o linguriță și jumătate) pe o bază de zi cu zi. Corpul cade într-o criză numită economisire de sodiu dacă nu furnizăm cantitatea necesară, pentru a menține echilibrul lichid și tensiunea arterială.

  Inflamația poate fi cauzată de această stare de criză din cauza nivelurilor ridicate de renină (o enzimă) și aldosteron (un hormon). În cazul în care organismul nu are sare, nivelurile de renină și aldosteron cresc rapid.

  Lasă un răspuns