Sari la conținut

96% DINTRE OAMENI BEAU APĂ GREȘIT. TREBUIE SĂ ȘTII!

  96% dintre oameni beau apă greșit! Prima întrebare: cum să beți apă? Apa este cea mai necesară și cea mai mare parte a vieții umane, fără apă nu putem supraviețui. Apa este importantă pentru corpul nostru, deoarece este 70% compus din apă.

  Acest lichid ceresc transparent este salvatorul vieții, dar veți fi surprinși să aflați că 96% dintre oameni beau apă în mod greșit. Ați auzit de un milion de ori că este important să beți multă apă pe zi sau pe stomacul gol.

  Deci, să aruncăm o privire mai atentă la cauze:

  1. Apă înainte și după masă:
   Consumul de apă înainte și după masă este una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac de obicei și cred că o fac bine. Acum să ne uităm la acest lucru din punct de vedere științific, atunci când mâncăm alimente, atunci instantaneu sucuri gastrice își încep activitatea la digestia de alimente, apă potabilă imediat după masă reduce procedura, și de aceea uneori simti balonare.
  2. Înghiți apă:
   Este, cea mai mare greșeală și o modalitate greșită de a bea apă. De ce te grăbești mereu? Oamenii nu beau apă, o înghit și nu știu că în acest fel pot dăuna sănătății lor. Oamenii beau multă apă pe zi pentru pierderea în greutate, dar înghițirea va provoca cu siguranță efectul opus, așa că beți apă încet și calm și faceți mici înghițituri ori de câte ori beți.
  3. Apă rece:
   Apa înghețată sau rece vă poate afecta corpul, ori de câte ori beți apă rece, vă contractează vasele de sânge și simțiți o durere în gât. De asemenea, provoacă dureri articulare și o barieră în calea digestiei alimentelor.
  4. Excesul de apă:
   Ați auzit oameni care beau cât mai multă apă pe zi, indiferent dacă le este sete sau nu. Dar greșești din nou. Consumul de apă suplimentară fără dorință sau sete poate dăuna sănătății dumneavoastră.

  O cantitate mare de apă diluează electroliții importanți și sodiul din corpul dvs., care creează o diferență lichidă în corpul dumneavoastră, poate provoca umflarea celulelor.

  1. Apă potabilă într-o poziție în picioare:
   Apa potabilă în mers este o modalitate foarte greșită de a bea apă și veți vedea că oamenii beau apă în timp ce merg sau alerg, poate că sunteți și unul dintre ei.

  Când beți apă în timp ce alergați sau în picioare, corpul dumneavoastră nu este într-o poziție confortabilă și rinichii nu pot filtra apa în mod corespunzător. Atunci când mușchii nu sunt relaxați, ei devin incapabili să digere corect lichidul.

  Prin urmare, beți întotdeauna apă într-o poziție așezată și beți-o încet.

  Când se bea apă:
  În primul rând, beți întotdeauna când vă simțiți sete. Timpul de dimineață este cel mai bun moment. Beți înainte de periajul dinților.

  Cât de multă apă ar trebui să beți:
  Cantitatea de apă este diferită pentru fiecare persoană, depinde de greutate, de tipul fizicii, de locul de muncă etc.

  Lasă un răspuns