Sari la conținut

10 Lucruri Care Se Întâmplă Atunci Când Folosiți Mierea Pentru Piele

  Mierea, care este cunoscută sub numele de nectar al zeilor, este un leac dincolo de aroma dulce, ea oferă o serie de beneficii. Cleopatra a fost una dintre cele mai frumoase femei din istorie. Se spune că a folosit nectarul zeilor și lapte pentru băile ei pentru a-și menține pielea tânără, vibrantă și moale. Mierea poate fi folosită pentru a lupta împotriva unei infecții gât sau o răceală, dar există cel puțin 10 beneficii pentru piele.

  IATĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ATUNCI CÂND FOLOSIȚI MIEREA PENTRU PIELE

  • HIDRATEAZĂ PIELEA
   Nectarul zeilor este un humectant natural datorită zaharurilor sale. Mierea are emoliente minunate, care ajută la menținerea pielii moale și netede prin prevenirea pierderii de umiditate. Umectanții atrag umezeala din aer. Când un humectant este plasat pe piele, transferă umezeala din aer și o livrează pe piele.

  Pielea feței poate rămâne hidratată în mod natural ore după ce mierea este aplicată pe piele. Acesta este un remediu minunat pentru pielea uscată sau atunci când aerul este uscat în timpul iernii. Puteți face o mască în timpul orelor de dimineață și păstrați pielea natural hidratat.

  Acest mod natural de a hidrata pielea poate ajuta dacă suferiți de eczemă, psoriazis, dermatită atopică, hipotiroidism, boli renale, piele sensibilă, arsuri de vânt și alte condiții care pot determina pielea să fie uscată.

  • REDUCEREA ACNEEI
   Mierea pentru piele reduce în mod natural acneea din cauza capacității sale de a curăța natural pielea și de a ajuta porii.

  Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a ucide bacterii care pot fi pe piele. Acest lucru este util dacă suferiți de foliculită. Această afecțiune a pielii este cauzată de bacterii care infectează porii pielii.

  Mierea pentru piele ajută la deschiderea porilor. Pentru a vă ajuta să vă curățați porii, aburiți-vă fața timp de 10 minute. Apoi, aplicați acest nectar al zeilor cu mască de scorțișoară, apoi clătiți-vă fața cu apă caldă. Pielea va străluci va fi netedă și împrospătată.

  Acest nectar al zeilor conține calciu, cupru, fier, mangan, potasiu și vitamina B. Când îl combini cu apă, creează un efect de peroxid de hidrogen și ucide bacteriile. Acest lucru se întâmplă deoarece conține atât glucoză-oxidază cât și glucoză. Când e amestecat cu apă, glucozoxidaza descompune glucoza în peroxid de hidrogen. În acest mod poate ajuta la uciderea bacteriilor acneei.

  • LUPTA ȘI PREVENIREA INFECȚIILOR CUTANATE
   Mierea pentru piele este o substanță antimicrobiană naturală. Din cauza acestei caracteristici, poate dura mii de ani neschimbat. Dacă aveți o tăietură sau o infecție existentă, aceasta poate lupta împotriva infecției. Poate fi folosit și la infecții cu stafilocococ.

  De asemenea, poate preveni apariția infecțiilor. Ori de câte ori aveți o tăietură sau racla, aplicați pe rana după ce ați curățat și îndepărtat orice resturi. De asemenea, ajută în vindecarea pielii rapid, deoarece previne infectia, are Emoliente și atrage umezeala din aer.

  • CORECTOR DE HIPERPIGMENTARE
   Nectarul zeilor reduce hiperpigmentarea, ceea ce o face un remediu excelent pentru pistrui, pete solare și orice zone ale pielii care nu se potrivesc cu restul pielii. Acest lucru face o soluție minunată pentru a crea un ton de piele chiar fără utilizarea de machiaj. Mulți oameni îl folosesc pentru a trata în mod eficient melasma.

  Amestecă mierea cu suc de scorțișoară și lămâie pentru o mască facială. Aplicați pe piele timp de 15 minute și clătiți cu apă caldă. Acesta va reduce, de asemenea, cantitatea de ulei facial. Evitați expunerea directă la soare după utilizarea acestei măști.

  • SCĂDEREA INFLAMAȚIEI
   Inflamația este reacția naturală a organismului de a proteja organismul de celule necrotice, agenți patogeni și iritanți.

  Inflamația este marcată de căldură, durere, înroșire, pierderea funcției și umflături. Poate provoca probleme pentru organism. Inflamația cronică este o problemă pentru organism, în parte pentru că produce rezultate dureroase.

  Remediile naturale pot ajuta la menținerea sănătății corpului fără supraîncărcarea acestuia cu medicamente. Acest nectar al zeilor este cunoscut pentru a reduce inflamarea pielii. Dacă aveți o erupție cutanată sau un alt tip de inflamație a pielii, o puteți folosi pentru a calma pielea și a reduce umflarea. În plus față de calmarea pielii, se poate scoate lichid din zonele umflate ale pielii pentru a oferi ușurare de căldură și durere.

  • FURNIZEAZĂ ANTIOXIDANȚI
   Mierea furnizează antioxidanți întregului corp atunci când o mâncăm, dar poate furniza antioxidanți direct pe piele atunci când este aplicată.

  Stresul oxidativ cauzează numeroase probleme pentru piele, dar o problemă semnificativă este îmbătrânirea accelerată. Acest lucru este problematic, deoarece acest lucru corespunde într-adevăr la faptul că pielea nu se vindecă în sine așa cum ar trebui.

  Soarele cauzează o cantitate mare de stres oxidativ. Aplicarea mierei pe piele poate proteja pielea de razele ultraviolete și stresul oxidativ, ceea ce ajută la prevenirea cancerului de piele și a ridurilor.

  • EXFOLIAZĂ PIELEA
   Mierea e un exfoliant natural. Dincolo de asigurarea umidității, antioxidanților, descreșterea ridurilor și mai mult, aceasta slăbește ușor celulele pielii moarte, care pot bloca porii și cauza alte probleme.

  În timp, capacitatea pielii de a produce celule noi și colagen este redusă. Deoarece nectarul zeilor îndepărtează celulele pielii moarte pentru a dezvălui pielea proaspătă, corpul produce mai mult colagen și celule ale pielii pentru a le înlocui pe cele îndepărtate.

  Pentru exfoliere, se amestecă bicarbonat de sodiu cu miere. Puteți utiliza acest amestec pe fata ta și restul corpului. Masează-l. Acest amestec lipicios și ușor abraziv va elimina celulele pielii moarte rapid.

  • REDUCEREA CICATRICEI
   Deoarece mierea ajută la exfolierea pielii, lupta împotriva bacteriilor, reduce hiperpigmentarea, ajutor în vindecare și inversa efectele inflamației, ajută la reducerea și prevenirea cicatricilor.

  Cicatricile pot apărea pe față și pe corp din mai multe motive. Acneea lasă urme cauzate de inflamație. Porii, crustele și tăieturile pot fi infectate de bacterii. Aceste lucruri cauzează cicatrici. Cicatricele produc zone crescute de piele din cauza bacteriilor.

  Aplicarea mierii pe pielea care a fost tăiată sau infectată în alt mod o poate ajuta să se vindece în mod corespunzător, deoarece previne creșterea bacteriană.

  • REDUCEREA RIDURILOR
   Ridurile sunt cauzate de o serie de probleme, ceea ce face ca mierea pentru piele să fie foarte benefică în combaterea ridurilor. Servește ca un leac pentru toate motivele pentru care se formează riduri.

  Ridurile apar din scăderea producției de colagen, lipsa elasticității cutanate, plierea repetată a pielii, scăderea producției de celule ale pielii, scăderea producției de colagen, uscăciunea pielii și subțierea pielii.

  Mierea hidratează pielea, pliază pielea în sus, crește producția de colagen și previne plierea. Partea bună e că poți să ți-o pui cât vrei. Pielea ta va deveni din ce în ce mai bună.

  • TONIFIEREA PIELII
   Nectarul zeilor ajută pielea să rămână tonifiată. De-a lungul anilor, imbatranirea, pierderea in greutate, sarcina si o schimbare de hormoni poate provoca pielea de pe fata si restul corpului. Aplicarea măștilor regulat poate ajuta la strângerea pielii pentru a preveni simptomele.
  • Femeile au descoperit că o mască de sân care ajută la prevenirea și inversarea sânilor. După ce o aplicați pe sâni, trebuie să purtati un sutien pentru a ajuta la ridicarea sânilor. Purtați asta între 15 și 30 de minute, apoi scoateți sutienul ușor cu masca și spală cu apă caldă. Acest lucru se poate face zilnic sau săptămânal.

  Este important să rețineți că nu toate mierea este la fel. Pentru că este făcută din plante diferite, unele sunt mai utile decât altele pentru o varietate de boli.

  Lasă un răspuns