Sari la conținut

10 Obiceiuri Proaste Care Te Fac Să Arăți Bătrân

  Vârsta nu e altceva decât un număr, dar sunt unii oameni care nu arată de vârsta lor. Unii oameni par mult mai în vârstă decât vârsta lor reală în timp ce alții sunt pentru totdeauna tineri. Obiceiurile noastre de zi cu zi influențează cât de vechi aratam și ne simțim. Având grijă de tine prin stilul tău de viață ești capabil să încetinești mâna bătrâneții. Mai jos sunt unele dintre obiceiurile care te îmbătrânesc prematur.

  1. Nu folosiți protecție solară
   Acum, crema de protecție solară este foarte importantă pentru oamenii de toate etniile. În timp ce oamenii de culoare au un avantaj mai bun, cercetările recente au arătat că oamenii de culoare sunt, de asemenea, predispuse la cancer de piele. Crema de protecție solară trebuie utilizată tot timpul și chiar în timpul iernii.
  2. Nu purtati ochelari de soare
   Purtarea ochelarilor nu este doar o declarație de modă, ci o modalitate de a vă menține tânăr. Privind -ți ochii spre soare, faci riduri pe marginile ochilor. În plus, îți dăunează vederii.
  3. Bronzarea și albirea pielii
   Trebuie remarcat două extreme care sunt la fel de dăunătoare pentru sănătatea pielii. Este vorba despre bronzarea intensă și albirea pielii.
   Ambele cresc riscul de cancer de piele. Toată lumea știe despre răul care provoacă radiația UV a pielii. Cu toate acestea, puțini au auzit că albirea pielii este, de asemenea, dăunătoare.

   Faptul este că albirea subțiază epiderma, ceea ce duce la faptul că pielea își pierde elasticitatea. Devine mai vulnerabilă, pe lângă faptul că albirea provoacă riduri timpurii, crește și riscul de cancer.
   Deci, dacă aveți pistrui, lăsați-i în pace. Nu chinui pielea și pune la risc de imbatranire prematura.
  4. Fumatul
   Un obicei prost General din mai multe motive, inclusiv a fi un comportament antisocial. Fumatul afectează dinții, plămânii și face persoanele să îmbătrânească rapid.
   Același lucru este valabil și pentru alcool.
  5. Dormind pe fata
   Cu excepția cazului în care dețineți o față de pernă de satin, Materialul utilizat pentru fețe de pernă cauzează adesea linii pe față. Încearcă să dormi pe spate sau pe lateral ca să-ți faci somnul pentru frumusețe.
  6. Slabă îngrijire a pielii
   Aici puteți include câteva puncte.
   În primul rând, mergând la culcare fără a scoate machiajul este o adevărată crimă împotriva pielii. În al doilea rând, lipsa de hidratare are, de asemenea, un efect negativ asupra stării pielii, agravând tonul.

   Este important să curățați, să hidratați și să hrăniți pielea cât mai mult posibil pentru a-și păstra frumusețea și prospețimea. Alegeți produse pe baza tipului de piele. Dacă aveți dificultăți în a face acest lucru pe cont propriu, contactați un specialist.

   Un cosmetician bun va alege îngrijirea potrivită pentru pielea ta.

   De asemenea, acordați atenție următorilor factori care contribuie, de asemenea, la prelungirea tinereții pielii. Nutriție adecvată, un somn plin și sănătos, precum și haine confortabile-principalii tovarăși ai pielii sănătoase și radiante.
  7. Uitându-te in telefonul tău
   Telefoanele Mobile sunt ca orice parte a corpului nostru astfel încât dependența este inevitabilă. Cu toate acestea, în mod constant fiind pe telefon nu este doar rău pentru ochii tăi, dar gâtul și înapoi. Încearcă să petreci mai puțin timp la telefon. Poți să-l folosești și la nivelul ochilor ca să nu-ți îndoi gâtul atât de mult.
  8. Dietă săracă
   Nu poate fi niciodată suficient accent pe o dietă echilibrată. Să mănânci mâncarea potrivită în proporțiile potrivite și să bei multă apă sunt cheia pentru a te simți tânăr. Nutriție slabă înseamnă sănătate slabă.
   O dietă echilibrată corect este cheia frumuseții și longevității.
   O alimentație bună este foarte importantă dacă doriți să vă mențineți sănătatea pe termen lung. Încercați să mâncați în timp, diluând dieta cu o cantitate suficientă de legume și fructe.
   De asemenea, acordați atenție consumului de cantități abundente de lichid. Alegeți apă obișnuită fără gaz. Dacă este posibil, încercați să renunțați la băuturile alcoolice și carbogazoase. Ele contribuie, de asemenea, la îmbătrânirea prematură a corpului.
   Amintiți-vă o dată pentru totdeauna: nutriție slabă și lipsa de umiditate duce la faptul că pielea ta va începe să arate plictisitoare și obosita, și veți experimenta din ce în ce semne de îmbătrânire timpurie.
  9. Bei suc dintr-un pai
   Ce legătură are băutura dintr-un pai cu îmbătrânirea pe care o întrebi? Ei bine, atunci când utilizați pai foarte des, apăsarea buzelor și efectul de supt, cauzeaza linii pe părțile laterale ale gurii.
  10. Amărăciune, furie, resentimente
   Nu lăsați emoțiile negative să vă distrugă din interior.

  Amintiți –vă că amărăciunea, furia și resentimentele sunt sentimente care contribuie la îmbătrânirea noastră.

  Fiecare dintre noi este o persoană vie, astfel încât toți suntem caracterizați de manifestarea emoțiilor negative.

  Cu toate acestea, haideți, totuși, să încercăm să ne asigurăm că astfel de emoții nu ne-au stăpânit complet viețile. Furia și resentimentele poartă corpul. Este suficient să ne amintim principiile pe care se bazează înțelegerea psihosomaticii.

  Resentimentele acumulate provoacă boli de inimă, ulcere, precum și tulburări psihice. Prin urmare, încercați să uitați resentimentele, cât mai mult posibil să iertați și cât mai puțin posibil să vă supărați .

  Lasă un răspuns