Sari la conținut

Reguli de bază pentru curățarea pielii

  Rutina zilnică de igienă este similară fiecărei persoane. Cu toate acestea, există câteva reguli despre care puțini oameni știu. Din acest motiv, mulți oameni repetă aceeași greșeală, fără a înțelege de unde provin consecințele neplăcute.

  Curățarea pielii
  Astăzi vrem să vorbim despre una dintre aceste greșeli cheie pe care le face fiecare secundă. Acest lucru este deosebit de tipic fanilor pentru o lungă perioadă de timp să ia un duș.

  Acești oameni își spală adesea fața în timp ce fac un duș. Cele mai recente studii ale unei întregi echipe de dermatologi din întreaga lume au demonstrat că o astfel de procedură este foarte nedorită, deoarece are multe consecințe neplăcute pentru pielea delicată a feței.

  CONSECINȚELE DE LA SPĂLAREA FEȚEI ÎN DUȘ

  Dacă vă place să stați mult timp sub apă prea caldă sau rece, ar trebui să fiți deosebit de atenți.

  Sub influența lungă a temperaturii ridicate, vasele de sânge și capilarele se dilată. Acest lucru poate agrava multe boli ale pielii și poate duce, de asemenea, la roșeață.

  Apa prea rece determină întârzierea glandelor sebacee și, de asemenea, provoacă îngustarea vaselor de sânge. În viitor, aceasta poate provoca pierderea elasticității pielii și îmbătrânirea prematură.

  Dacă vă expuneți pielea feței prea mult timp în contact cu apa, aceasta poate duce la o uscăciune foarte neplăcută. Acest lucru este deosebit de periculos pentru piele, care în sine este foarte uscat.

  Expunerea prelungită la apă rece pe față seara poate perturba somnul și va duce la insomnie.

  CUM SĂ VĂ SĂLAȚI ȘI SĂ PĂSTRAȚI PIELEA SĂNĂTOASĂ

  Este de dorit ca etapele de curățare a pielii includ nu numai spălare cu apă, dar, de asemenea, creme hidratante.
  Spălați dimineața doar cu apă caldă. Este recomandabil să adăugați la ea ceva de curățare, deoarece apa obișnuită nu poate spăla complet sebumul, care sa acumulat pe piele peste noapte.

  Spălați-vă deasupra chiuvetei, folosind o cantitate mică de apă.
  Cel puțin o dată pe săptămână după spălare, folosiți măști pentru a curăța pielea. Cele mai bune ingrediente pentru măștile care vizează curățarea sunt lamaile, fulgi de ovăz, cafea măcinată și cărbune activat.

  Asigurați-vă că pentru a proteja pielea de soare, mai ales în primăvara și vara. După spălare, aplicați o cremă protectoare sau un tonic.

  Îngrijirea feței poate părea prea complicată și de neînțeles, dar este de fapt foarte simplă.

  Cu riduri vă va ajuta cu unguent Heparin obișnuit de la farmacie. Vei observa că fața devine mai proaspătă și mai tânără.

  Puteți petrece doar câteva minute pe zi, în scopul de a netezi chiar și cele mai profunde riduri, fără intervenție chirurgicală și injecții.

  Lasă un răspuns