Sari la conținut

Ce Se Întâmplă Când Mănânci 3 Ouă În Fiecare Zi? Vei fi surprins.


  Ouăle sunt alimente care oferă beneficii puternice de sănătate. Ficatul nostru produce zilnic aproximativ 1000 mg până la 2.000 mg de colesterol. Pe de altă parte, un ou mediu livrează între 180-186 mg de colesterol. Prin urmare, atunci când consumi ouă, ficatul se ajustează prin scăderea propriei producții. Deci, consumul de ouă nu crește cantitatea existentă de colesterol în corpul tău. În schimb, înlocuiește un tip cu altul.

  În plus, ouăle sunt ambalate cu vitamina A, E, B6 și B12, tiamină, foliat de riboflavină, fier, fosfor, magneziu și seleniu. Ele oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Astăzi, am decis să vă prezentăm unele dintre cele mai proeminente beneficii de sănătate ale ouălor.

  Beneficiile pentru sănătate.

  Ouăle sunt o mare sursă de colină, care ajută la dezvoltarea creierului și funcția memoriei. Mai mult, acestea sunt bune pentru femeile gravide, deoarece acestea previn anomalii de dezvoltare în uter. În plus, ouăle reduc riscul de leziuni musculare și boli de ficat.

  Fii cu ochii în patru.
  Ouăle conțin luteină și zeaxantină, vitamine carotenoide necesare pentru vedere. Astfel, consumul zilnic de 3 ouă reduce riscul de degenerare maculară asociată vârstei, îmbunătățește vederea pe timp de noapte și previne cataracta.

  Hrănește mușchii.
  Consumul de ouă va oferi suficiente proteine și veți câștiga mușchi.

  Menține oasele.
  Datorită calciului și vitaminei D, ouăle mențin oasele și asigură o densitate osoasă adecvată. În plus, calciul previne coagularea sângelui, semnalele nervilor și contracțiile musculare.

  Prin urmare, ar trebui să consumați zilnic 3 ouă întregi pentru a obține toate beneficiile menționate mai sus.

  Lasă un răspuns