Sari la conținut

Miere cu scorțișoară – o combinație care tratează 12 boli.

  Un amestec de scorțișoară și miere este un remediu unic pentru multe boli. Aceste două componente combinate au multe avantaje.

  O cantitate mică de miere naturală este utilă chiar și pentru diabetici, iar scorțișoara reglează complet nivelul zahărului din sânge.

  Iată cum acționează amestecul de miere și scorțișoară :

  1) Întărește imunitatea. Mierea este bogată în fier și multe vitamine. Consumul zilnic de miere și scorțișoară protejează organismul de efectele bacteriilor dăunătoare și a virușilor.

  2) Scade colesterolul. 2 linguri de miere și 3 linguri de scorțișoară, diluat în 500 ml de apă, poate reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în mai puțin de 2 ore.

  3) Ajută la vindecarea răcelii. Datorită amestecului de scorțișoară cu miere timp de trei zile, puteți scăpa de simptomele unei răceli severe. Acest amestec va ajuta la vindecarea tusei cronice. În plus, are un gust minunat.

  4) Ajută la scăderea gripei sau la prevenirea acesteia. Oamenii de știință au descoperit în compoziția mierei un ingredient natural care ucide virușii și protejează împotriva gripei.

  5) Ameliorează durerea de dinți. Gatiti o pasta de 5 linguri. l. miere și 1 lingură. l. scorțișoară și atașați-l la zona cu probleme. Repetați procedura de 3 ori pe zi — și nu va trebui să beți analgezice puternice.

  6) Stabilește activitatea stomacului. Se amestecă scorțișoară cu 2 linguri de miere și se ia amestecul înainte de fiecare masă – aceasta va ajuta stomacul să asimileze alimente grele și vă va scuti de aciditate ridicată.

  7) Ameliorează simptomele artritei. Dacă suferiți de artrită, beți în mod regulat 1 cană de apă fiartă cu 2 linguri de miere și 1 lingură de scorțișoară.

  Oamenii de stiinta de la Universitatea din Copenhaga au dat inainte de micul dejun un amestec de miere si scortisoara la 200 de pacienti care sufera de artrita. În doar o săptămână, 73% dintre participanți au scăpat de durere.

  Mai mult, într-o lună, toți cei care din cauza complicațiilor artritei nu s-au putut mișca în mod normal, s-au ridicat din nou pe picioare.

  8) Elimină durerea abdominală. Un amestec de miere și scorțișoară tratează cu succes ulcerul gastric și boala gastrointestinală.

  9) Ameliorează durerea în gât. Dacă aveți de dureri în gât, amestecați 1 lingură de miere și puțină scorțișoară, luați acest amestec la fiecare 3 ore. Nu întrerupeți tratamentul până când simptomele dispar complet.

  10) Luptă împotriva bolilor de inimă. Utilizați o pastă de scorțișoară și miere în loc de gem – ungeți-o direct pe pâine.

  Acest lucru va reduce semnificativ nivelul colesterolului din sânge și, prin urmare, va reduce cantitatea de plăci de colesterol, care sunt cauza unui atac de cord.

  11) Ajută la scăderea balonării. Oamenii de știință japonezi au descoperit că acest amestec de amestec eliberează stomacul de excesul de gaze.

  12) Elimină oboseala. Conform celor mai recente studii, utilizarea zilnică a mierei oferă omului energie, îmbunătățește atenția și memoria.

  Pentru a face acest lucru, este suficient să diluați 1/2 lingură de miere și puțină scorțișoară într-un pahar de apă. Luați acest amestec de două ori pe zi (dimineața și seara) – și observați rezultatul după o săptămână.

  Lasă un răspuns