Sari la conținut

Produs pentru creșterea vitalității bărbaților

  Vechii greci și egipteni și-au hrănit regii și faraonii cu sparanghel în mod regulat pentru o potență bună și o sănătate bună a prostatei.

  Această plantă uimitoare este plină de fibre, vitamine K, A, C, E și grupa B. Are minerale potasiu și zinc, fosfor și seleniu, cupru și fier, altele. Sparanghelul conține tiamină și riboflavină, folat și asparagină, toate utile nu sunt enumerate. Vitamina E de sparanghel promovează în mod activ transportul oxigenului către organele pelvine. Acidul aspartic de sparanghel neutralizează excesul de amoniac în organism, ceea ce duce la pierderea libidoului la bărbați. Toate acestea sunt un stimulent bun pentru formarea hormonilor, care sunt responsabili pentru libidoul excelent, erecția și potența.

  Sparanghelul cu ajutorul antioxidanților împiedică distrugerea celulelor din exterior, iar fitonutrienții protejează celulele din interior. Sparanghelul ne salvează de cancer și boli de inimă, reduce colesterolul și crește durata de viață. Conținutul caloric al sparanghelului este scăzut, nu conține grăsimi și colesterol, un produs demn de o dietă sănătoasă!

  Vitamina E de sparanghel stimulează producerea principalului hormon masculin testosteron și protejează împotriva cancerului de prostată. Cu mii de ani în urmă, bărbații au folosit sparanghel pentru a nu avea probleme cu potența și libidoul.

  Bărbații care au probleme cu sistemul genito-urinar, care suferă de inflamație a prostatei, care au slăbit potența și urinarea întreruptă, trebuie să includă urgent în meniu sparanghel!

  Nu, nu am uitat de femei!
  Sparanghelu oferă foarte multe și pentru femei : întărește organele de reproducere, normalizează fundalul hormonal, sporește imunitatea, salvează de infertilitate, acționează ca un elixir anti-îmbătrânire.

  Mănâncă sparanghel tânăr în formă brută, conservat, prăjit, aburit sau copt în cuptor și la grătar, marinat sau fiert și altele! Mâncare aristocratică pentru tine și libidoul tău!

  Lasă un răspuns