Sari la conținut

CUM SĂ ALBEȘTI DINȚII GALBENI ÎN MOD NATURAL

  • APĂ OXIGENATĂ ȘI BICARBONAT DE SODIU

  Combinația de peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu este aproape comparabilă cu tratamentele profesionale de albire, prin faptul că sparge plăci și bacterii care pot provoca pete de dinți. Cei mai mulți oameni care au folosit acest amestec pentru a-și lumina zâmbetele au observat o îmbunătățire semnificativă în mai puțin de șase săptămâni. Combinația este atât de eficientă încât mulți producători au adăugat-o la mai multe dintre mărcile lor de pastă de dinți bine vândute. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți:

  Combină 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 2 linguri de peroxid de hidrogen
  Se amestecă cele două ingrediente până când ați format o pastă
  Periați 2-3 minute/
  Ca o notă laterală, peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu este o mare spălare a gurii. Pentru cele mai bune rezultate, se amestecă același raport de ingrediente și se clătește după periaj.

  • CĂRBUNE ACTIVAT

  Cărbune activat este puternic la eliminarea de pete, bacterii, și toxine, care de obicei duc la dinți galbeni. Cărbune activat poate fi găsit în farmacii. Cu toate acestea, este posibil să nu funcționeze pentru toată lumea, în special pentru cei cu dinte sensibil deoarece cărbunele poate fi prea abraziv. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat în încercarea de cărbune activat, aici sunt câteva sfaturi utile:

  Pune o cantitate mare de cărbune activat pe o periuță de dinți.
  Perie ușor într-o mișcare circulară timp de minim 2 minute.
  Deși acest lucru este opțional, luați în considerare amestecarea cărbunelui activat cu apă, deoarece combinația poate fi utilizată ca o clătire a gurii.
  Asigurați-vă că clătiți bine gura cu apă plată după utilizarea acestui produs.

  • OȚET DE MERE

  Oțetul de mere este un mod eficient de a rezolva decolorarea dinților. Pentru a albi dintii galbeni cu oțet de mere cidru, este o idee bună să-l folosiți ca o clătire de gura înainte de spălare. Pentru cele mai bune rezultate, se diluează 2 lingurițe de oțet de mere în 5 uncii de apă și clătiți de la 20 până la 30 de secunde. Motivul pentru care oțetul de mere este atât de eficient este faptul că acesta conține agenți de albire naturale care lucrează la petele de descompunere cauzate de cafea, vin, și produse din tutun.

  • EXTRACȚIA ULEIULUI DE NUCĂ DE COCOS

  Extracția uleiului de nucă de cocos este un mod eficient de a scoate tartarul și bacteriile din cavitatea bucală. De asemenea, s-a dovedit a fi eficient în reducerea gingivitei. Pentru cele mai bune rezultate, luați 1 sau 2 lingurițe de ulei de nucă de cocos în gură timp de minim 10 minute înainte de periere. Pentru cei care nu suportă uleiul de nucă de cocos, ulei de susan și ulei de floarea-soarelui sunt la fel de eficiente.

  • COJI DE FRUCTE

  Deși poate suna ciudat, coji de fructe derivate din lămâi, portocale sau banane vă pot lumina zâmbetul. Cojile din aceste fructe conțin D-limonen, care este un compus folosit pentru a trata o serie de probleme de sănătate, cum ar fi cancerul și bronșita. Cu toate acestea, coji de fructe sunt, de asemenea, utilizate pentru a albi dinții decolorați sau galbeni. Similar cu peroxidul de hidrogen și bicarbonatul de sodiu, mulți producători au adăugat d-limonen la multe mărci de pastă de dinți. Pentru cele mai bune rezultate, frecați o coajă de fructe pe dinți timp de minim 2 minute. După ce ați terminat, clătiți gura bine cu apă fiindcă acidul din coji de fructe poate eroda smalțul dintelui.

  • Legume

  Similar cu fructele, consumul de legume crocante cum ar fi țelină și morcovi cruzi poate fi o modalitate foarte bună de a elimina placa și bacterii construi care cauzează pete și decolorare.

  • PERIAJ ADECVAT

  Periajul și ața dentară pot ajuta la asigurarea sănătății orale și, de asemenea, pentru a preveni decolorarea dinților. Cu toate acestea, există un mod corect și greșit despre periaj. Este important să se utilizeze mișcări circulare, deoarece acest lucru minimizează iritația gingiilor și duce la o mai bună curățare generală. Ar trebui să te speli de cel puțin două ori pe zi timp de minim două minute.

  Lasă un răspuns