Sari la conținut

Lămâie, sare și piper este un leac mai bun decât medicamentele obișnuite!

  Natura oferă o gamă largă de ingrediente pentru numeroase condiții de sănătate. Deci, data viitoare când ai de-a face cu unele probleme de sănătate, nu fugiți după medicamente . În schimb, folosiți remedii naturale, care sunt mai sigure și mai eficiente decât antibioticele prescrise.

  Lămâie, sare și piper pentru 9 probleme de sănătate

  Nas Înfundat
  Acest remediu natural va forța strănutul pentru a atenua presiunea pe care o resimți. Amesctecați în părți egale piper negru, scorțișoară, chimen, și semințe de cardamom. Măcinați ingredientele până când veți obține o pulbere. Mirosind pulberea, aceasta va stimula strănutul și va deschide sinusurile.

  Durere În Gât
  Pentru a calma o durere în gât și pentru a preveni tusea, trebuie să amestecați 1 linguriță de suc de lămâie cu o jumătate de linguriță de piper negru și 1 linguriță de sare de mare într-un pahar de apă caldă. Apoi fă gargară cu acest amestec de câteva ori pe zi.

  Calculi biliari
  Depunerile dure de fluide digestive care se formează în vezica biliară, care sunt cunoscute sub numele de calculi biliari, pot fi eliminate în mod natural. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați ulei de măsline, o parte piper negru, și o jumătate de lămâie. Consumați acest remediu de 3-4 ori pe zi.

  Scădere În Greutate
  Dacă încerci să slăbești, următorul remediu e tot ce ai nevoie. Ar trebui să beți o linguriță de piper negru măcinat, 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de miere dizolvată într-un pahar cu apă. Consumați băutura de două ori pe zi.

  Greață
  Puteți să vă reglați stomacul bând un pahar cu apă caldă cu o linguriță de suc proaspăt de lămâie și o linguriță de piper negru. Consumați acest remediu până vă veți simți mai bine.

  Dureri de dinți
  Următorul amestec va atenua durerea de dinți și proteja sănătatea orală. Pur și simplu se amestecă linguriță de piper măcinat și ulei de cuișoare. Aplicați amestecul pe suprafețele dinților și gingiilor.

  Atac De Astm
  Ar trebui să păstrați întotdeauna acest remediu la îndemână. Se prepară amestecul prin combinarea a 10 boabe de piper, 2 muguri de cuișoare și 15 frunze de busuioc într-o cană cu apă clocotită. Fierbe amestecul timp de 15 minute și apoi toarnă într-un borcan de sticlă cu un capac. Când se răcește, adăugați 2 linguri de miere.

  Răceală Și Gripă
  Puteți reduce simptomele de răceală și gripă cu acest remediu puternic. Pur și simplu, se ia o ceașcă mare de apă fiartă și stoarce o jumătate de lămâie în ea. De asemenea, lăsați și coaja timp de 10 minute în apă. Se adaugă miere și se bea remediul.

  Lasă un răspuns