Sari la conținut

6 Moduri Naturale De A Elimina Rapid Cicatricile Cauzate de Acnee

  Una dintre probleme ale pielii cu care se confruntă mulți oameni este acneea și capetele negre. Cei care suferă de acnee încearcă multe soluții și creme chimice care cauzează adesea efecte adverse. Unele dintre tratamente lupta împotriva acneei în mod eficient, dar ele lasă, de asemenea o deteriorare permanentă pe piele. Prin urmare, pete și cicatrici apar pe piele, urmare a izbucnirii acneei.

  Există multe produse care pretind că luptă împotriva cicatrici acnee rapid și eficient. Cu toate acestea, aceste produse sunt de obicei scumpe și pline de substanțe chimice. Din fericire, există unele soluții naturale care pot elimina și reduce cicatricile de acnee. Vă prezentăm câteva dintre ele.

  6 remedii pentru cicatrici cauzate de acnee

  • Aloe Vera
   Gelul de Aloe Vera este bogat cu vitamine care sunt foarte puternice în combaterea cicatriciloe de acnee. Gelul este foarte blând și o cremă hidratantă uimitoare. Prin urmare inmoaie și vindeca pielea, previne orice leziuni ale pielii sau iritații suplimentare.

  În farmacii există multe produse pe bază de Aloe. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să găsiți Aloe proaspătă, veți primi rezultate mai bune.

  Cum să-l utilizați:

  Rupeți o frunză, decojiți straturile exterioare și să scoateți gelul. Apoi, aplicați gelul pe piele, masați ușor. Se lasă gelul să stea 30 de minute, apoi clătiți bine cu apă.

  • Ulei De Cocos
   Uleiul de cocos este cel mai bun hidratant printre remediile naturale. Nutrienții și acizii grași din uleiul de cocos oferă numeroase proprietăți de vindecare, iar eliminarea cicatricilor cauzate de acnee este una dintre ele. Pielea va fi mai moale și va primi un aspect mai sănătos și mai perfect cu acest ulei natural uimitor.

  Cum să-l utilizați:

  Ia un sfert de linguriță de ulei de nucă de cocos virgin. Pune-l în palmă și masează-l în piele folosind vârful degetelor. Uleiul de nucă de cocos se va scufunda în pielea ta. N-ar trebui s-o speli, dar dacă simți că provoacă disconfort, las-o să acționeze 30 de minute și curăț-o cu un detergent.

  • Scrub De Zahăr
   Un scrub de zahăr de casă poate vindeca cicatrici acnee cu proprietățile sale terapeutice puternice. Trestia de zahăr este bogată în acid glicolic, care curăță pielea celulelor pielii moarte și regenerează pielea.

  Cum să-l utilizați:

  Se amestecă o trestie de zahăr organic cu ulei de măsline în raport de 2: 1. Apoi, adăugați câteva picături de suc de lamaie. Ar trebui să obțineți o pastă. Aplicați frecarea pe cicatrici și lăsați-o să stea timp de 15 minute. După aceea, clătiți bine cu apă și aplicați un hidratant natural. Repetați tratamentul de două până la trei ori pe săptămână

  • Ulei De Semințe De Trandafir
   Uleiul de semințe de trandafir este foarte benefic pentru sănătatea pielii tale. Este bogat cu vitamina A, acizi grași și acid trans-retinoic. Pentru tratamentul acneei utilizați întotdeauna ulei organic presat la rece.

  Cum să-l utilizați:

  Ar trebui să aplici ulei nediluat de semințe de trandafir pe pielea ta curată. Masați ușor uleiul până când va fi absorbit complet. Puteți repeta această procedură de două ori pe zi.

  • Bicarbonat De Sodiu
   Cristalele de bicarbonat de sodiu sunt un exfoliant puternic al pielii. Astfel, bicarbonatul de sodiu poate vindeca cicatricile, să-ți curețe porii și să prevină alte leziuni ale pielii.

  Cum să-l utilizați:

  Metoda 1: Se amestecă bicarbonat de sodiu și apă în rația 2: 2 până când veți obține o pastă groasă. Masează pasta de pe cicatrici și Las-o să stea 1-2 minute. Apoi, se clătește cu apă călduță. În cele din urmă, hidratați pielea cu un produs natural, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, uleiul de măsline sau uleiul de trandafir.

  Metoda 2: Luați o linguriță de bicarbonat de sodiu și adăugați un ulei de măsline, astfel încât să obțineți o pastă. Masează pasta pe cicatrici timp de 5 minute și clătește bine cu apă călduță. Puteți repeta procesul zilnic.

  • Miere
   Mierea naturală brută conține beneficii antioxidante și este plină de nutrienți esențiali. Toate aceste componente puternice o fac un remediu uimitor pentru cicatricile acneei și regenerarea celulelor. Mai mult, mierea înmoaie pielea și o face netedă.

  Cum să-l utilizați:

  Poți face o mască cu miere și lămâie. Pur și simplu, se amestecă 2 lingurițe de miere crudă cu 2 lingurițe de suc de lămâie. Spălați-vă fața cu apă caldă și apoi aplicați masca pe piele. Asigurați-vă că evitați zona din jurul ochilor. Să stăm două minute și spălăm cu apă caldă. În cele din urmă, spălați-vă fața cu apă rece pentru a închide porii. Repetați odată pe săptămână.

  Lasă un răspuns