Sari la conținut

Combinație puternică – sare, piper și lămâie


  Nu sunt doar ingrediente pentru salată! Puteți utiliza această combinație puternică ca remediu acasă. Vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să tratați diferite boli cu sare, piper și lămâie:

  Durere în gât.

  Se amestecă o lingură de suc de lămâie proaspătă, ½ linguriță de piper negru măcinat și o linguriță de sare de înaltă calitate. Se amestecă amestecul într-un pahar de apă caldă. Clătiți gâtul de mai multe ori pe zi pentru a reduce durerea și tusea severă.

  Nas înfundat.

  Se amestecă părți egale de piper negru măcinat, scorțișoară, chimen și cardamom și se macină bine într-o pulbere fină. Respirați amestecul și vedeți cum strănutul vă va scuti de nasul înfundat.

  Pietre în vezica biliară.

  Pietrele din vezica biliară blochează activitatea tractului gastrointestinal și de asemenea, provoacă dureri insuportabile. Se recomandă amestecarea a 3 părți ulei de măsline, 1 parte suc de lămâie și 1 parte piper negru. Utilizați acest remediu pentru a dizolva pietrele din vezica biliară.

  Stomatită.

  Se amestecă o lingură de sare Himalaya într-o ceașcă de apă caldă. Clătiți gura cu această soluție după mese pentru a vindeca membranele mucoase ale cavității bucale. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de bacteriile dăunătoare și să vindecați rănile mult mai repede.

  Pierdere în greutate.

  Adăugați un sfert de linguriță de piper negru măcinat, 2 linguri de suc de lămâie proaspătă și o lingură de miere brută într-un pahar de apă. Acest elixir vă va îmbunătăți metabolismul.

  Greață.

  Mirosul de lămâi ameliorează greața. Se amestecă o lingură de suc de lămâie și o linguriță de piper negru. Se amestecă amestecul într-un pahar de apă caldă. Beți băutura încet până când observați o îmbunătățire a stării.

  Durere de dinți.

  Se amestecă ½ linguriță de piper măcinat și ½ linguriță de ulei de cuișoare. Acest amestec vă va scuti de durerea de dinți.

  Raceala si gripa.

  Stoarceți sucul din jumătate de lămâie și adăugați apă caldă într-o ceașcă. Această băutură ameliorează simptomele unei răceli.

  Sânge din nas.

  Înmuiați o bucată de vată în suc de lămâie și introduceți-o în nară. Înclinați ușor capul înainte, astfel încât sângele să nu cadă în gât. Sângerarea nazală se va opri aproape instantaneu.
  De asemenea, vă va scăpa de greață