Sari la conținut

Modalități naturale de a scăpa de paraziți

  Este dificil pentru o persoană să tolereze ideea că în propriul său corp trăiesc diferiți paraziți care slăbesc corpul și provoacă boli neplăcute. Fără a simți nici un disconfort, o persoană este sigură că corpul său este curat. Dar s-ar putea să nu fie chiar așa.

  Și astăzi, redacția ” rețetenaturiste.eu !” vă va spune cum să eliminați paraziții din corpul uman. O astfel de curățire nu numai că va îmbunătăți bunăstarea, ci va preveni și bolile periculoase și de asemenea, va scăpa de problemele de lungă durată care nu au fost tratate de mai mulți ani.

  De-a lungul multor secole de existență pe planetă, corpul uman sa adaptat la viață alături de diverse microorganisme patogene și a dezvoltat mecanisme de protecție împotriva lor. Și, prin urmare, pentru a nu deveni un refugiu pentru astfel de creaturi, este suficient să se mențină imunitatea în ordine.

  Cum să eliminăm paraziți din corpul nostru

  SEMNE DE PARAZIȚI
  Constipație, diaree, creșterea gazelor și simptome ale sindromului intestinului iritabil.
  Anxietatea și somnul neliniștit, măcinarea dinților în somn.
  Durere inexplicabilă în mușchi și articulații.
  Lipsa sentimentului de sațietate chiar și după gustări dense.
  Oboseală frecventă, atacuri de apatie, depresie.
  Erupții inexplicabile pe piele, urticarie, acnee.

  Desigur, astfel de simptome pot vorbi nu numai despre prezența paraziților în organism, ci și despre alte probleme. Prin urmare, este mai bine să solicitați ajutor de la un medic și să faceți testele necesare. Dacă temerile au fost confirmate, atunci puteți folosi remedii tradiționale pentru a scăpa de ” invadatori ” pentru a maximiza efectul asupra corpului.

  Printre aceste produse se numără cuișoare( condimente), pepene galben, morcovi, coaja de aspen (puteți mesteca sau prepara ceai), patlagina, pelin. Dar cel mai eficient și mai popular Asistent în a scăpa de paraziți sunt considerate semințe de dovleac, cu beneficii multiple fațete.

  BENEFICIILE SEMINȚELOR DE DOVLEAC

  Este suficient să combinați 3 părți de semințe zdrobite cu o parte de miere, să mâncați acest amestec și după 3 ore să luați un laxativ. După o jumătate de oră, puneți clisma.
  Această metodă este potrivit pentru copii, începând cu vârsta de trei ani. Cu toate acestea, numărul de semințe de dovleac pentru o singură doză nu trebuie să fie mai mare de 15 grame, la rata de 1 an de viață.

  Puteți mânca semințe de dovleac zdrobite pe stomacul gol, cu lapte cald.
  2 linguri de produs pe zi vor ajuta la alungarea viermilor în 3 zile de tratament similar.

  Următoarea metodă de folosire a semințelor de dovleac este potrivită numai pentru adulți. Aveți nevoie de 100 de grame de semințe măcinate și amestecate cu zahăr la gust. Se ia în fiecare dimineață 3 linguri de acest amestec pe stomacul gol și apoi imediat luați ulei de ricin.

  Acum știi cum să scoți rapid paraziții din organism.

  Lasă un răspuns